Tudomány-Tech

Elon Musk és Paris Hilton közösen kupeckedik a Twitter romjain

rtl.hurtl.hu

2023. október 3. 18:31

Élőben lehet nézni a show-t, és közben vásárolgatni. Hogy mit, azt még nem tudni.

Elon Musknak már régi ötlete, hogy megcsinálja az úgynevezett „minden appet”, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az élet minden részén, a közösségi életen át a kereskedelmen keresztül a munkáig mindenhol jelen legyen, és minden emberi igényt kiszolgáljon egy alkalmazás. Korábban már a PayPalt is át akarta nevezni X-re, amely számára az efféle törekvések jelképe, ám most a Twitter romjain próbálkozik újra.

Ebben pedig Paris Hilton médiaszemélyiség/színésznő/énekesnő/örökös/életművész lesz segítségére. Musk és Hilton közös vásárlói livestreamet terveznek, amelynek része lesz az, hogy a Twitter felhasználói egy show-t nézhetnek élőben, közben pedig jól bevásárolhatnak, illetve a Spaces funkció segítségével másookkal is chatelhetnek.

Hilton (publicistájának) szavaival élve: „fel fogjuk fedezni közösen, milyen új módszerek léteznek számotokra, amelyek segítségével összekapcsolódhattok a videónézés, az élő közvetítés, az élő vásárlás és a Spaces által. És ez még csak a kezdet”.

A Tech Crunch szerint a bejelentésből nem derült ki, hogy erre pontosan mikor fog sor kerülni, mi fog zajlani a videóban, vagy hogy miket lehet majd vásárolni. Musk twitteres ámokfutását számtalan cikkben feldolgoztuk, legutóbb viszont azzal került be a hírekbe a milliárdos, hogy „szövetséget kötött” Novák Katalinnal.


Nyitókép: Nathan Howard / Jacopo Raule / Getty Images

#Tudomány-Tech#elon musk#paris hilton#twitter#vásárlás#élő

Címlapról ajánljuk