Tudomány-Tech

Megdöbbentő őszinteséggel vallott a robotpénisszel élő férfi

rtl.hurtl.hu

2023. március 2. 16:58

Maga dönthette el, hogy milyen hosszú hímtagot szeretne.

Nem szerénykedett Mo Abad, amikor orvosa megkérdezte tőle, hogy milyen hosszú péniszt szeretne. A férfi rögtön azt válaszolta, hogy egy 25 centiméter hosszúnak örülne legjobban. Azonban az orvos lemérte, hogy mennyi bőrt tud lehántani a férfi karjáról ahhoz, hogy azt összegöngyölve létrehozza a hímtagot.

Végül megegyeztek abban, hogy csak húsz centis pénisze lesz Abadnak.

A skót férfi még a hetvenes években, egy gyerekkori balesetben vesztette el hímtagját, ami egész életére rányomta a bélyeget. Azonban az egyik orvos, aki egész életében foglalkozott vele, úgy látta jónak, hogy kipróbáljon rajta egy kísérleti megoldást.

A férfi karjáról levágott bőrt ötvözve egy kis robotikával olyan műpéniszt hoztak létre neki, amivel a férfi akár szexelhet is, írja a LadBible. „Először ideges voltam, de izgatott is” – emlékszik vissza a férfi a beavatkozás kezdetére.

Végül az ország egészségügyi szolgálatától is segítséget kapott, ugyanis lehetővé tették, hogy ingyen végezzék el rajta az amúgy hetvenezer fontba kerülő beavatkozást. Első erekciójáról így emlékezett meg: „Sikerült felállítani, de nem voltam képes lelohasztani”.

A férfi arról beszélt, hogy mióta új pénisze van, lényegesen nőtt az önbizalma, és örül, hogy végre teljes életet élhet. Már azt sem bánja, ha az egész világ megtudja, hogy gyakorlatilag egy robotpénisszel él.


Nyitókép: YouTube

#Tudomány-Tech#pénisz#robot#baleset#orvos#műpénisz#szex

Címlapról ajánljuk