Sztárbox

Horváth Tamás mínusz 24 kilóval lépett a ringbe, Dér Heni és Sápi Vivi szinte már profi ökölvívókként csaptak össze, Árpa Attila pedig farkasként küzdött

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 29. 23:26

A Sztárbox új évadának ötödik adásában három elképesztő mérkőzést izgulhattak végig a nézők. Sárközi Ákos minden erejét bevetve küzdött,  Dér Heni és Sápi Vivi összecsapása felért egy profi ökölvívó meccsel, Árpa Attila pedig a kihívottjával, Bárdosi Sándorral mérte össze erejét a ringben.

A Sztárbox 2024-es évadának ötödik adásában először a férfi könnyűsúly kategóriájában Sárközi Ákos és Horváth Tamás lépett a ringbe. Az első menetben úgy tűnt, hogy a sztárséf fölényeskedik az énekes felett, de Tamás rövid időn belül átvette a vezetést, így az összecsapás végén pontozás alapján végül az ő kezét emelte magasba a bíró. 

Kattints a képre, és nézd meg Sárközi Ákos és Horváth Tamás mérkőzését!

ötödik adás

A második mérkőzésen a női könnyűsúly kategóriában Dér Heni és Sápi Vivi léptek a ringbe, hogy összemérjék erejüket. Az énekesnő és az influenszer is nagyon komolyan vette a felkészülést, ez pedig a mérkőzésükön is meglátszott. Egy nagyon kiegyenlített meccset láthattak a nézők, aminek végül a bírák pontjai alapján Sápi Vivi lett a győztese. 

Kattints a képre, és nézd meg Dér Heni és Sápi Vivi mérkőzését!

ötödik adás

Utoljára Árpa Attila és az általa kihívott Bárdosi Sándor lépett a ringbe a férfi nehézsúly kategóriában. A színész és az olimpiai bajnok birkózó mérkőzését Kovács Kokó István vezette, aminek végén Bárdosi Sándor kezét emelte a magasba. 

Kattints a videóra, hogy megnézd Árpa Attila és Bárdosi Sándor izgalmas párbaját!


A látványos ütések és izgalmas összecsapások mellett a zenés szórakozás sem maradhatott el. Gáspár Laci és Vékony Zoli léptek színpadra vadonatúj közös dalukkal.

Kattints a képre, és nézd meg az extra produkciót!

ötödik adás

Nézd élőben kedvenceid Sztárbox mérkőzéseit minden vasárnap 19:30-tól az RTL+ streamingfelületén!

#Sztárbox#rtl#gáspár laci#horváth tamás#sárközi ákos#bárdosi sándor#árpa attila#dér heni#Sápi Vivi

Címlapról ajánljuk