Sztárbox

Ők küzdenek a Sztárbox férfi középsúlyú mezőnyében a bajnoki övért

rtl.hurtl.hu

2024. július 10. 11:00

Múlt héten derült ki, kik lesznek a hamarosan újra az RTL képernyőjére kerülő Sztárboxban a férfi könnyűsúly versenyzői. Mások mellett a cipőkereskedelmi cégével hatalmas sikereket elérő Pachert Balázs, valamint Miller Dávid, Sárközi Ákos és Varga Viktor is ringbe száll. Most kiderült, kik lesznek a férfi középsúly versenyzői. Itt is nagy mérkőzések várhatóak. 

A Sztárbox versenyzőinek felkészítéséért idén is az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István, a műsor szakmai supervisora és edzői csapata felel, akik már javában dolgoznak a férfi középsúly résztvevőinek felkészítésén.

A férfi középsúly súlycsoportjának versenyzői:

A nevekre kattintva megnézheti valamennyi résztvevő bemutatkozó videóját. 

Ők küzdenek a Sztárbox férfi középsúlyú mezőnyében a bajnoki övért

Hamarosan az is kiderül, hogy milyen párosításokban kezdődnek majd meg a férfi középsúly küzdelmei, a jövő héten pedig a női mezőnyt mutatjuk majd be.

A korábban bejelentett férfi könnyűsúlyú mezőny versenyzői: Dóra Béla színész, Horváth Tomi énekes, Miller Dávid színész, műsorvezető, Pachert Balázs üzletember, Sánta Laci színész, Sárközi Ákos séf, Varga Ádám színész, Varga Viktor énekes.

Az összecsapásoknak ebben az évadban is a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont ad otthont, lehet a helyszínen is szurkolni, és persze az RTL nézői is élőben izgulhatják végig a mérkőzéseket.

Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont címe: 1173, Budapest, Pesti út 86-88.

A műsor hivatalos oldalai:

Honlap: www.rtl.hu/sztarbox

#Sztárbox#Sport#rtl#boksz#középsúly#pápai joci#shane tusup#király viktor#törőcsik dániel#kékesi dániel#danny blue#Veréb Tomi#torghelle sándor#herceg dávid#ma

Címlapról ajánljuk