Sztárbox

Vasvári Vivien: A genetikám teljes mértékben adott a bokszhoz

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 14:58

Mások mellett L.L. Juniort és Hajdú Pétert küldené a 2024-es Sztárboxba Vasvári Vivien modell, influenszer. Ha úgy alakulna, lehet, hogy ő is a kötelek közé lépne, mentálisan és fizikailag is alkalmasnak tartja magát.

Vasvári Vivien influenszer, modell az első sorokban izgulta végig a Sztárbox vasárnapi döntőjét. A helyszínen kérdeztük.

Kiket látna szívesen a szorítóban a jövőben?

Molnár Ninit, Richter Joci cirkuszművészt és szerintem L.L. Junior is nagyon jó lenne, okozna meglepetéseket. Hajdú Pétert nagyon megnézném ilyen helyzetben, apukás mérkőzésen. Anyukákon gondolkodom, mert ők idén is kitettek magukért. Hódi Pamela biztosan ügyes lenne, vagy Kulcsár Edina.

Vasvári Vivien: A genetikám teljes mértékben adott a bokszhoz

Ön is anyuka, vállalná?

Most nekem a család élvez prioritást. Hiányzik egy kicsit a szereplés, mert besokalltam és tudatosan a háttérbe vonultam az utóbbi években, de most mintha újra megmozdult volna bennem valami…

Berki Mazsi nemrégiben arról beszélt, hogy a Sztárbox nagy fordulatot hozott az életébe, korábbi kritikusai is más szemmel néznek rá, meg tudta mutatni, hogy ki is ő valójában. Önnél is hozhatna ilyen változást a Sztárbox?

Úgy érzem, én már korábban megmutattam, hogy mire vagyok képes, egyáltalán nem az a felszínes személy vagyok, akinek néha a média láttat. Az sem titok, hogy versenyszellemű vagyok, sokáig komolyan futottam, tíz évig versenysportoltam, a pekingi olimpia előtt sérültem le. El tudom magam képzelni egy Sztárboxhoz hasonló műsorban.

Ajánló:Szavazás: kit látnál szívesen a következő Sztárboxban?

Fizikailag, mentálisan elég erősnek érzi magát egy ilyen megmérettetéshez?

Teljesen. Mivel vékony szőke nő vagyok plusz nagyon szeretek adni a külsőmre, ezért sokan azt hiszik, hogy egy gyenge plázacica is vagyok, hát nagyon nem. Nagyon jó az állóképességem, gyors vagyok, hosszúak a karjaim, jól bírom a terhelést és a genetikám is teljes mértékben adott. A mentális erőmben is biztos vagyok, nekem nem idegen a kemény felkészülés és a verseny okozta stressz sem, hiszen kicsi korom óta tapasztalom.

Van, ami elbizonytalanítja?

Az, hogy mekkorát tudnék ütni… Az elmémben óriásit, de fizikailag már nem biztos, hogy megtenném olyan erőből. Emberként elég távol áll tőlem az agresszivitás, a verekedés jelenleg. De ha úgy hozná az élet, el tudnám képzelni magam úgy, hogy ezeket valahogy előcsalogatom magamból.

Mi lenne a bevonulózenéje?

Természetesen a Barbie girl! 

Egy anyuka, az influenszer, üzletasszony Berki Mazsi lett a 2023-as Sztárbox női bajnoka. Nézze meg a mindent eldöntő mérkőzést.


Nyitókép: Vasvári Vivien

#Sztárbox#vasvári vivien#boksz#genetika#futás#verseny#l.l. junior#hajdú péter

Címlapról ajánljuk