Survivor

Az egyik versenyző lesérült, és kiderült, ki az a túlélő, akinek már biztos helye van a Survivor Fináléjában

rtl.hurtl.hu

2023. november 16. 21:55

A Survivor elődöntőjében Martin Anett, Kiss Viki, Pusztai Zsombor és Korábián Tamás közül az jutott a Fináléba, aki a legkitartóbban tudott csimpaszkodni egy farönkbe. Ezután a három alulmaradt versenyzőnek egymással kellett megküzdenie egy végső összecsapáson, az egyikőjük lába azonban már az első akadály során megsérült. 

„Ez volt az a játék, amitől már az elejétől kezdve féltem” – az elődöntőből egy játékos azonnal a Fináléba jutott


Martin Anett, Kiss Viki, Korábián Tamás és Pusztai Zsombor foggal-körömmel küzdöttek az elődöntőben, hogy egy valaki közülük bekerüljön a Fináléba. A túlélők különböző taktikákat választottak, hogy eltereljék a figyelmüket játék közben. Egyikőjük egy József Attila költeményt szavalt, miközben egy óriási oszlopon csimpaszkodott, hogy ne gondoljon a fájdalomra.

„Rémálmukban sem gondolnák, hogy rád fogok szavazni” – Tominak döntenie kell, betartja-e Vikinek tett ígéretét


Miután Kiss Viki bebiztosította helyét a Survivor döntőjében, félrehívta Korábián Tamást, hogy megbizonyosodjon róla, a fiú nem feledkezett meg a törzsek egyesülésénél tett ígéretéről. Eközben Martin Anett és Pusztai Zsombor próbálták megjósolni, vajon mi alapján fognak szavazni a kiesett versenyzők a végső Törzsi Tanácson.

„Próbáltam nem arra koncentrálni, hogy ömlött a lábamból a vér” – az egyik versenyző megsérült a Survivor utolsó játékán


A Survivor Fináléja előtti végső játékon Martin Anettnek, Korábián Tamásnak és Pusztai Zsombornak kellett megküzdenie azért, hogy valamelyikük bejuthasson a döntőbe Kiss Viki mellé. A három túlélőnek különböző akadályokon kellett töltényeket gyűjtenie, azonban egyikőjük már a kihívás kezdetekor megsérült.

#Survivor#Videó#rtl#34. rész#összefoglaló#kiss viktória#martin anett#korábián tamás#pusztai zsombor#győztes#finálé#sérülés#akadály#vers#koncentráció#elődöntő

Címlapról ajánljuk