Sport

A kapitány szerint is tartozik Milák Kristóf annyival, hogy lejár edzeni

rtl.hurtl.hu

2023. december 2. 8:04

Szerinte Hosszú Katinkának nincs esélye éremre a párizsi olimpián.

Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt Hosszú Katinka visszatéréséről és Milák Kristófról is. A beszélgetést a 444 szemlézte.

Mint arról beszámoltunk, folytatja úszókarrierjét Hosszú Katinka, aki a szülés után azzal a céllal állt neki újra edzeni, hogy 2024 nyarán Párizsban a hatodik olimpiáján is ott legyen. Az úszóválogatott szövetségi kapitánya a műsorban erre úgy reagált, hogy szerinte nincs realitása, hogy Hosszú érmet nyerjen a párizsi olimpián. 

Másfél éve nem úszik, és az utolsó versenyei is egy masszívan lefelé ívelő pályafutást mutattak

– tette hozzá.

Sós Csaba Milák Kristófról is beszélt. Mint arról beszámoltunk, az olimpiai bajnok és világcsúcstartó úszó pihenőt kért a nyárra, mert fizikailag és mentálisan is elfáradt. Szeptemberre ígérte, hogy újult erővel vág neki az olimpiai felkészülésnek, de azóta sem kezdte meg a munkát. 

A szövetségi kapitány helyesbítette Wladár Sándor szövetségi elnök korábbi kijelentését, ami Sós szerint úgy szólt, hogy Milák tartozik magának és Magyarországnak annyival, hogy lejár edzeni. Sós hozzátette, Milák pénzt kap ezért, egyesülete, a Honvéd nem vonta el a fizetését. 

A sportoló október elején a Fókusznak beszélt az állapotáról:


Nyitókép: RTL

#Sport#milák kristóf#Sós Csaba#úszás#edzés#hosszú katinka

Címlapról ajánljuk