Sorozat Klub

Görgényi Fruzsira ismét rátalált a szerelem? 

rtl.hurtl.hu

2022. április 1. 10:53

A Barátok közt egykori sztárja hamarosan A Séf meg a többiek című szitkomban is feltűnik. A színésznő felelevenítette a forgatás élményeit, ráadásul a magánélete részleteibe is beavatta az rtl.hu olvasóit. Vajon Vastag Csaba után újra rózsaszínben látja a világot?

A Mátyás király tér, vagyis a Barátok közt egykori helyét jelenleg a Monet étterem díszlete vette át, Görgényi Fruzsi pedig már alig várta, hogy újra belépjen a jól ismert ajtón:  

„A Barátok közt utolsó forgatási napja után úgy jöttem ki a díszletből, hogy megsimítottam a falakat” – emlékszik vissza a színésznő, aki álmában sem gondolta, hogy egyszer még visszatér a szeretett stúdióba.  

Nagyon szép a díszlet: klassz a konyha és tágasak a terek. A stáb is nagyon cuki volt, Spáh Dávid pedig egy aranyember. Nem dolgoztam eddig vele, de remélem, hogy még összehoz minket a sors. Nagyon higgadt, és tudja, mit akar.     
 

A Séf meg a többiek jelenetében Fruzsi a Monet étteremben vendégeskedik, ahol Krisztián megpróbálja az ujja köré csavarni. Zavarában felrázza a pezsgősüveget, és arcon spricceli a színésznőt. A jelenetet többször is lepróbálta a stáb, a legelső felvétel pedig olyan jól sikerült, hogy nem is volt szükség ismétlésre:  

Mindenki hangosan nevetett. Ez egy kicsit erotikus is volt, de azon színészek közé tartozom, akik nem borulnak ki egy ilyen jeleneten, hanem röhögnek a többiekkel együtt. Nagyon jó móka volt.


Bár Fruzsi a Barátok közt óta a Hotel Margaretben is feltűnt és több színházi előadásban is játszott, saját bevallása szerint igazán nagy lehetőséggel még nem ajándékozta meg az élet. Emiatt azonban nem szomorkodik, jelenleg minden idejét a lakásfelújításra fordítja.  

„Ez egy 0-24-es, egész embert kívánó munka. Ha belegondolok, hogy mellette ott lenne a Barátok közt, vagy bármi más állandó munkám, egyik helyen sem tudnék százszázalékosan létezni. Nagyon ott kell lenni a szeren, mert egyedülálló vagyok. Persze vannak fiú barátaim és rokonaim, akiktől tudok segítséget kérni, de most igazán kidomborodott a „férfias oldalam” – árulta el nevetve Fruzsi, aki a festéstől egészen a fugázásig végig kivette a részét a munkából.  „Szerettem volna, hogy az én kezem munkája is benne legyen”  – magyarázta.


A felújításra élete egyik legnehezebb feladataként gondol, és alig várja, hogy a kemény 3-4 hónap után végre beköltözzön a lakásba.  

Rengeteg változás érte az elmúlt egy évben: hosszú párkapcsolatának és a Barátok köztnek is búcsút kellett mondania, de nem keseredik el. A lezárult korszak után már lelkesen ügyködik a következőn:  

Olyan vagyok, mint egy szorgalmas madárka, aki építi a fészket. Remélem, hogy az élet kellő időben meghozza azt a munkát, ami fel tud tölteni a történtek után.      
 

Számára egyértelműen a konyha a legfontosabb helyszín a lakásban. A Konyhafőnök VIP hatalmas mérföldkő volt az önbizalma növelésében, hiszen olyan határokat kellett átlépnie, amikről nem is gondolta, hogy képes rá. Úgy érzi, nemcsak főzéstechnikailag, de emberileg is rengeteget fejlődött a műsorban. A mai napig szívesen ragad fakanalat, ami kifejezetten jó hatással van a lelkére:  

Ha feszült vagyok, akkor is főzök. Egyszerűen kikapcsol.     
 


Már tűkön ülve várja, hogy baráti összejöveteleket is szervezzen a vadonatúj konyhájában, és a hasát is rendkívül szereti: „A körömpörköltet imádom, és disznóvágásra is szívesen járok. Megeszem a bőrt és a vért, amit megsütnek. Mindenbe szeretek belekontárkodni, én ilyen mocskos lány vagyok.”  

Azért a sportolásra is napi szinten odafigyel, és abban is igazi mindenevőnek tartja magát: a 12 év kosarazás mellett a squash, a deepwork és a szimpla konditermi edzés is a kedvencei közé tartozik.  

Mindent is csinálok. Aki ennyire szeret enni, annak muszáj edzeni. Mindenki azt mondja, hogy milyen szerencsés alkat vagyok, és ez így is van, de muszáj tenni érte. A felújítás miatt egyébként rájöttem, hogy a legjobb fogyókúra a stressz.


Azt sem tartja kizártnak, hogy jövőre a maratont is lefutja. Egykori kolléganője, Nyári Dia segítségét szeretné igénybe venni a terve megvalósításához. Ezen kívül a SUP-ozást is kipróbálta már a Barátok köztös barátaival, de hamar rádöbbent, hogy ez a fajta testmozgás nem tudja teljesen kikapcsolni az agyát:  

Inkább a mozgalmasabb sportok híve vagyok. Arra van szükségem, hogy minden gondolatomat lekösse. Egyfolytában gondolkodok és túlagyalok mindent. Kell valami, ami eltereli a figyelmemet.

    
Egy utazás terve is motoszkál a fejében: Nagy Alexandra szintén nemrég csapott bele a házfelújításba, ezért már el is játszottak a gondolattal, hogy Thaiföldön pihenik majd ki a fáradalmakat. Fruzsi bevallotta, vannak időszakok, amikor eltávolodnak egymástól Alexandrával, de aztán mindig ott folytatják, ahol abbahagyták.  

A többi barátnője mellett sem unatkozik, hiszen nemrég egy társkereső oldalra regisztrálták fel: „Ha rákattanok valakire, akkor úgy beszippant, hogy teljesen elveszi az eszemet” – vallja Fruzsi, aki csupán egyetlen férfival randizott az elmúlt időben. Azóta is tartják a kapcsolatot, ennek ellenére még mindig szinglinek tartja magát. Vajon a költözés után több ideje lesz komolyabbra fordítani az újdonsült ismeretséget?

 

#Sorozat Klub#görgényi fruzsi#Bulvár#rtl#RTL Klub#A Séf meg a többiek#Barátok közt#forgatás#Sport#sup#lakásfelújítás#stressz#párkapcsolat#társkeresés#ma

Címlapról ajánljuk