Sorozat Klub

Ezek voltak Nagy Ervin legemlékezetesebb pillanatai az RTL Klubon

rtl.hurtl.hu

2022. március 26. 11:30

A színész az elmúlt évek során semmitől sem rettent vissza: ha kellett, akkor Robotként rejtőzködött, kiugrott egy iskola ablakon, énekelt, fakanalat ragadott, öregemberré maszkíroztatta magát és természetesen színészként is lenyűgözte a közönséget. Most összegyűjtöttük nektek a legjobb pillanatait.

Playback Párbaj

Ugorjunk vissza egészen 2016-ig, arra az emlékezetes estére, amikor Nagy Ervin Balsai Mónival küzdött meg egy vérremenő Playback Párbajban. Szexiségben nem volt hiány, a színész először egy vadító Rolling Stones dallal állt a közönség elé, viszont ez még csak a kezdet volt. A második körben nemcsak a playback ment neki nagyon jól, de a vetkőzés is. A nézőtéren mindenki megőrült Nagy Ervin letéphető biciklishortjáért.


 
Konyhafőnök VIP

A színész 2017-ben más vizek felé evezett: a színpadról a konyhába vezetett az útja. Ervin óriási lendülettel küzdött a Konyhafőnök VIP első évadában, ahol többször is szembe kellett néznie a félelmeivel, ez történt például, amikor Kovács Katiékkal csapatban elkészítették a háromemeletes tortacsodájukat. A színész egészen a top 3-ig menetelt, ahol Ervin feleségével, Borbély Alexandrával főzött együtt, hogy bekerülhessen a Fináléba. A harmonikus munka azonban felborult, ugyanis a színész idegességében kendő nélkül fogta meg a tűzforró serpenyőt. Óriási fájdalommal küszködve próbálta kitálalni az ételüket.


Válótársak

2018-ban a Válótársakban feltűnt Stohl András, azaz Sáfár Bálint öccseként. Karaktere, Sáfár Péter egy sármos, gazdag fickó volt, aki állandóan rivalizált testvérével. Ervin szerepe szerint bonyolult szerelmi háromszögbe keveredett, hiszen éppen válófélben lévő bátyja nejébe, a Sáfár Zsófit alakító Gubás Gabiba szeretett bele.


Tanár

Nagy Ervin a Tanár című sorozatban lopta be magát igazán a tévénézők szívébe. A színész négy évadon keresztül alakította a főszereplőt, Vasvári Szilárdot, éppen ezért mindenki Magyarország tanáraként emlegeti. A tanár úr már a sorozat legelső részében bebizonyította, hogy a hétköznapi tanítási forma nagyon messze áll tőle. 

Karaktere varázsa persze nemcsak a különleges fizika- és testnevelésóráiban rejlett: Szilárd számára mindig a diákjai voltak a legelsők. 

Minden epizódra jutott egy társadalmi probléma, egy tabu kérdés, amire a sorozat valamilyen formában megpróbált választ adni. A komoly témák mellett viszont bőven kijutott a poénokból és a szerelemből is. Szilárd és Lilla se veled-se nélküled kapcsolata tele volt hullámvölgyekkel, de a negyedik évad végére a kirakós minden darabja a helyére került.


Álarcos énekes versenyző

A színész az Álarcos énekes színpadán is többször megfordult már, ráadásul nem is akármilyen szerepekben. Ervin először versenyzőként állt a nyomozók elé, amihez egy menő Robot-jelmez is dukált. Fellépéseivel levette lábáról a nézőket, na meg persze Csobot Adélt, aki kijelentette, hogy egyetlen szerelme volt a műsorban, a Robot. Ervin az Álarcos énekes ezüstérmeseként távozott, de nem ment el hosszú időre.


A következő évadban vendégnyomozóként érkezett. Istenes Bence kicsit sem volt boldog, hogy a színész ugrott be, ráadásul épp Adél mellett foglalt helyet.


Az Álarcos énekes harmadik évadában viszont már nyomozóként tért vissza, és az előző találkozásokból kiindulva egy különleges meglepetéssel készült a show műsorvezetőjének. Elmondása szerint leginkább arra volt kíváncsi, hogy milyen érzés lenne Istenes Bence bőrébe bújni.


Életünk története

Nagy Ervin és Borbély Alexandra 2020-ban még jegyespárként voltak Friderikusz Sándor vendégei az Életünk történetében. 

Az időutazó show-ban évtizedeket öregedtek egymás mellett és közben megannyi személyes titokra választ adtak a nagyközönségnek. 

Többek között az is kiderült, miért fújták le esküvőjüket és az is, hogy Alexandra mivel nehezítette meg a kapcsolatukat, amikor összejöttek. Mire a két színész megkapta 25, majd 45 évvel idősebb maszkját, már elárulták, hogy Alexandra nehezen mutatja ki az érzelmeit, de amikor meglátta Ervint, nem bírta visszatartani könnyeit.


NőComment! - Szilveszter

2020 lezárása még mindig tartogatott izgalmakat Nagy Ervinnek, akihez Liptai Claudia a NőComment szilveszteri adásában különleges kéréssel fordult. A műsorvezető szerette volna megtanulni Ervin egyik legikonikusabb mozdulatsorát, amit még a Tanárban láthattak tőle a rajongói. Bár Anger Zsolt karaktere nem fogadta túlzott lelkesedéssel a vicces táncot, a nézőknek emlékezetes pillanat marad.


Mit nézel?

Az RTL Klub online háttérműsorában a csatornán futó sorozatok kulisszái mögé tekinthetnek be az RTL Most nézői Miller Dávid kalauzolásával. Természetesen ebből sem hiányozhatott A Tanár, a főszereplők két alkalommal is beültek a kamerák elé. Az beszélgetések során nemcsak a Tanárról derültek ki izgalmas kulisszatitkok, de a vendégek megható személyes történeteiket is megosztották a műsorvezetővel. A Mit nézel? utolsó részében pedig Nagy Ervin visszatért és Miller Dáviddal beszélgettek a sorozatról és évadzárójáról.


 
Nagy szám

2021-ben érkezett meg az RTL Klubra a Nagy szám, ahol ismert arcok adtak elő egy-egy olyan dalt, ami valamilyen oknál fogva különleges helyet foglal el a szívükben. Ervin hetekig töprengett élete nagy számán, énektanára véleményét is kikérte, végül egy LGT-nótát választott:


A Kriály

Nemrégiben pedig nyilvánosságra került a hír, hogy 2022-ben sem maradunk Nagy Ervin nélkül, hiszen ő alakítja Zámbó Jimmyt – a magyar Elvis Presleyt – A Király című sorozatban. A színész elmesélte, hogy a felkészülés során az volt az egyik legmeghatározóbb „hidegrázós” élménye, amikor az énekes ruháit felpróbálta és kiderült, tökéletesen passzolnak rá. Cikkünkben még több érdekességet megtudhatsz a közelgő sorozatról.

Ne felejtsétek el, műsoraink és sorozataink visszanézhetőek az RTL Most felületén!

#Sorozat Klub#rtl#RTL Klub#nagy ervin#sorozatok#showműsor#emlékezetes pillanat#A Tanár#Álarcos Énekes#Válótársak#konyhafőnök vip

Címlapról ajánljuk