Sorozat Klub

Éld át újra 2021 legnagyobb győzelmeit

rtl.hurtl.hu

2021. december 30. 7:00

Az elmúlt év rengeteg örömteli pillanatot tartogatott az RTL Klubon. Zenei tehetségek, kőkemény túlélők, a gasztronómia és a cukrászat szerelmesei emelhették magasba a győzelemért járó trófeát, főnyereményként pedig összesen közel százmillió forint talált gazdára.

ValóVilág powered by Big Brother 10. évad: VV Vivi

2021-es első RTL-es győztese talán mindenkinél jobban tudja, milyen érzés hónapokig egy luxusbörtönben élni. VV Vivi a valóságshow 10. évadában kitartóan és eredményesen küzdött a sikerért, valamint az év első és legnagyobb pénznyereményért: a 36 millió forintért.

 

A Konyhafőnök 8. évad: Bóza Roland

A villából egyenesen a konyhába repülünk, következő győztesünk ugyanis a 2021-es év civil konyhafőnöke: Bóza Roland. A ketrecharcosnak a válogató után csak egy cél lebegett a szeme előtt, hogy a győzelemmel megváltoztassa addigi életét. Alázatos munkája pedig meghozta gyümölcsét: ő nyerte el a konyhafőnök címet és a 10 millió forintos fődíjat.

 

Ha imádod a gasztronómiát és bebizonyítanád a Konyhafőnök zsűrijének, hogy te vagy a legjobb, akkor jelentkezz a műsor következő évadába!

Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök: Sznopek Veronika

A Konyhafőnök sem kellett sokáig nélkülöznünk a kulináris izgalmakat, az RTL Klub vadonatúj gasztroreality műsorában az ország Mestercukrásza címért szálltak harcba a versenyzők. Az első évadot a 39 éves zalaszentgróti rendőrnő, Veronika nyerte, aki a cím mellett az 5 millió forintos fődíjjal is gazdagodott.

 

Ha ti is szeretnétek bizonyítani a konyhában és mindenetek a desszertkészítés, akkor már jelentkezhettek a Mestercukrász következő évadába!

Survivor: Pintér Dániel

A soron következő bajnokunk már sokkal kevesebbet tudna mesélni a finom ételekről, hiszen Dani a bab, a rizs és a dzsungelben talált gyümölcsök szentháromságával küzdött a túlélésért. Az ő győzelme is nagy falatnak bizonyult: a világ legkeményebb realityjében küzdött meg a dicsőségért. A 33 éves túlélő kemény éhezés és mentális megpróbáltatások árán nyerte el a verseny 20 millió forintos főnyereményét.

 

Álarcos énekes 3. évad: Vastag Tamás

Listánk következő győztesének hosszú ideig rejtőzködnie kellett, addig legalábbis mindenképp, amíg véget nem ért az RTL Klub legőrültebb showműsorának harmadik évada. Vastag Tomi a Kaméleon álarca mögé bújva próbálta meg átverni a show nyomozóit. Nagy leleplezése után meghatottan vallotta be, milyen sokat jelent neki ez a győzelem, hiszen 10 évvel korábban ugyanezen a színpadon ismerte meg a nevét a közönség az X-Faktor első évadában:

 

Nyerő Páros: Norbi és Odett

Az idei Nyerő Párosban egy ország ismerhette meg nyolc pár, köztük Norbi és Odett párkapcsolatának legféltettebb titkait. A szerelmesek taktikázás és szövetkezés nélkül meneteltek végig a játékon, kiesett versenytársaik végül őket szavazták meg 2021 Nyerő Párosának, így ők vihették haza a négy és fél millió forintos nyereményt.

 

X-Faktor 10. évad: ALEE

A válogatók vicces, sokszor meghökkenést keltő jelentkezői után a mentorok a Tábor és a Mentorház adásai során mindent megtettek, hogy összeállítsák csapataikat. Végül 12 versenyző jutott el az élő show-kig, ahol öt héten át tartó kemény küzdelemben kellett bizonyítaniuk, hogy ők a legjobbak. Végül a nézők szavazatai alapján ByeAlex mentoráltja, ALEE szerezte meg a végső győzelmet, és a vele járó 12 millió forintos főnyereményt.

 

Konyhafőnök VIP – Tornóczky Anita

Az év utolsó győztese Tornóczky Anita, aki a gasztrokihívások során számtalanszor átlépte saját határait és kitartó küzdelemmel vette a verseny akadályait. A finálé háromórás főzését, a kóstolás és a zsűri hosszas vitája után végül eldőlt: Anitáé lett a Konyhafőnök VIP cím és az azzal járó 10 millió forint.

Tartsatok velünk 2022-ben is, hiszen meglévő sikerműsorok mellett régi kedvencek is visszatérnek az RTL kínálatába.

#Sorozat Klub#rtl#RTL Klub#Mestercukrász#konyhafőnök#konyhafonokvip#bóza roland#vv vivi#sznopek veronika#pintér dániel#Survivor#ValóVilág#vastag tomi#Álarcos Énekes#Nyerő Páros#norbi és odett#alee#X-Faktor#tornóczky anita

Címlapról ajánljuk