Sorozatklub

Zámbó Jimmyről készül sorozat és visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubra

rtl.hurtl.hu

2021. november 2. 13:15

A Magyar Elektronikus Szolgáltatók Egyesülete (MEME) idén is megrendezte a Big Picture-t. Kolosi Péter programigazgató az online konferencián jelentette be, hogy 2022-ben, amikor az RTL Klub a 25. születésnapját ünnepli, számos jól ismert közönségkedvenc mellett, a legendás műsorvezető párossal tér vissza a képernyőre a Celeb vagyok, ments ki innen!. Három új, heti fikciós sorozatot láthatnak majd a nézők, melyekből az egyik Zámbó Jimmy életét mutatja be, a Keresztanyu alkotóitól érkezik a Hotel Margaret napi széria, az RTL Most+-on pedig még idén látható lesz a Sisi életét bemutató történelmi sorozat. 

Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes és programigazgató prezentációja elején kiemelte, hogy az RTL Klub eddig 206 estén volt a legnézettebb, csoportszinten pedig az RTL Magyarország továbbra is piacvezető főműsoridőben, a 18-49-es célcsoportban, és bár a lineáris nézettségi adatok továbbra is nagyon fontosak, ma már csak a teljes kép egy részét képezik. Ennek oka az úgynevezett “other TV”, ami minden olyan tévékészülék használatot jelent, amely során a néző nem lineáris tévéadást néz, ilyen jellegű műsort néz vissza, vagy a készülékét másra használja, például streamingel. Az „other tv” növekedése pedig viharos gyorsaságú az utóbbi időben. Az RTL Magyarország ezért is fejleszti folyamatosan a digitális ajánlatát.  Az RTL Most+ már több, mint 2 millió háztartásban elérhető, az RTL Most+ aktiváló kód pedig extra költség nélkül igényelhető a tévé-szolgáltatókon keresztül az arra jogosult előfizetők számára. A tévé-szolgáltatók listája a következő linken érhető el. 

Az RTL Most+ platform most is különleges tartalmakat kínál. Az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga fordulóinak egyes mérkőzéseit az RTL+ csatornán nézhetik meg a labdarúgás rajongói, míg további nyolc mérkőzés az RTL Most+ platformon látható a fordulók napján. A Tanár 4. évada, először itt látható és még az idén érkezik az RTL Most+-ra az Erzsébet magyar királynéról, azaz Sisi-ről szóló, új történelmi sorozat. 
 


A jövőben pedig egyre több digitális premierünk lesz, vagyis olyan tartalom kerül majd bemutatásra, amelyet először – vagy kizárólag – digitális felületeinken láthatnak az érdeklődők. 

Annak érdekében, hogy a fogyasztók egyre több felületen juthassanak tartalomhoz, az rtl.hu site jelentősen átalakul, így ez a felületen is minőségi hírtartalmat nyújt majd, nem csak mozgóképben, hanem írott szöveg formájában is.  

Az idei év még számos izgalmas műsort tartogat a nézők számára. Többek között ilyen az RTLII-n már futó Showder Klub 27. évada, november 14-től pedig szintén az RTLII-re érkezik Liptai Claudia vezetésével a NőComment!, amelyet hetente láthatnak, és amellyel Szilveszterkor is együtt szórakozhatnak a nézők. 
 


A Nyerő Páros idei szériájának eseményeit már követhetik az érdeklődők, valamint november 15-től kezdődik a Konyhafőnök VIP versenye, ahol többek között olyan hírességek igyekeznek bebizonyítani, hogy a konyhapultban is megállják a helyüket, mint Varga Izabella, Tóth Vera, Görög Zita, Schobert Norbert, Csonka András.
 


Az elmúlt években megkérdőjelezhetetlenné vált az RTL Magyarország szerepe a hazai televíziós fikciógyártásban, legyen szó akár napi, akár heti sorozatokról, így a magyar sorozatok bemutatása kínálatának alapvető elemévé vált.  

A januárban harmadik évaddal folytatódó Keresztanyu alkotóinak újabb sorozata lesz látható 2022-ben. A Hotel Margaret egy gyilkossági nyomozás történetét meséli majd el a Balaton partján sok intrikával, humorral és szerelemmel. A főbb szerepekben többek között Nyári Diával, Balázs Andreával, Szabó Zsófival, Pásztor Virággal, Miller Dáviddal, Epres Attilával, Szalay Bencével, Szabó Simonnal.
 


A következő bő egy évben hat különböző heti dráma sorozatot láthatnak majd a nézők. Három sorozat új évaddal jelentkezik, míg másik három teljesen új sorozat is bemutatásra kerül.  

A Tanár negyedik és egyben utolsó évada már látható az RTL Most+-on, 2022. elején pedig megérkezik majd az RTL Klubra is. Természetesen folytatódik Magyarország kedvenc sorozata, A mi kis falunk is. A Televíziós Újságírók díját három kategóriában is elnyerő Mellékhatás második évada is látható lesz jövőre. 
 


2022-ben három új heti sorozat premierre is készülhetnek a nézők. Az első a Séf, meg a többiek szitkom Miller Dávid és Schneider Zoltán főszereplésével.  

Szintén készül a Nagy Fehér Főnök, amely hatalmas sikerrel volt látható néhány éve a cseh közszolgálati tévén. A főbb szerepekben Rujder Viviennel és Lengyel Tamással.
 


Bemutatásra kerül az RTL Magyarország több éve tartó saját fejlesztése, A király című limitált sorozat, amely 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét.  

Annak köszönhetően, hogy az RTL Magyarország számtalan magyar mozifilm alkotógárdájával működik együtt, a mozivászon után ezek a filmek az RTL Magyarország felületein jutnak majd el a magyar nézőkhöz. Így látható lesz majd többek között az utóbbi idők legnagyobb magyar közönségsikere, a Toxikóma, Enyedi Ildikó új filmje, a Feleségem története, vagy az Oscar-díjas Deák Kristóf első nagyjátékfilmje, Az Unoka, de a nézők megtekinthetik a Drakulics Elvtárs, Seveled, Pesti Balhé, Hab, Szia Életem, Így vagy tökéletes sikerfilmeket is. 
 


A fikciós műsorokon túl, 2022-ben további meglepetésekre számíthatnak a nézők. Ilyen a jövőre 25. születésnapját ünneplő RTL Klubra visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen!, amelynek műsorvezetői Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek
 


Jövőre is látható lesz a Cápák között üzleti showműsor valamint A Konyhafőnök civil és VIP évaddal. Második évadával érkezik a nyáron nagy sikerrel debütáló A Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök, ismét megvívnak egymással a Nyerő Páros párjai és a Házasodna a gazda is új évaddal jelentkezik. Jövőre 11. alkalommal tér vissza az X-Faktor és szintén 11-edszer lesz látható az RTLII-n a ValóVilág powered by Big Brother. 

2022-ben is többek között olyan blockbusterek szórakoztatják majd a nézőket elsősorban a Film+ és az RTL Klub csatornáin, mint a Godzilla2. – A szörnyek királya, Joker, Mulan, Jégvarázs 1-2., Ad Astra, Hotel Transylvania3., Jumanji-Vár a Jungel, Venom, Bosszúálló-filmek, Aladdin. 
 

 

#Sorozatklub#kolosi péter#bejelentés#konferencia#Celeb vagyok, ments ki innen!#Sisi#Nagy Fehér Főnök#Hotel Margaret#A Tanár#magyar filmek#blockbuster#zámbó jimmy#ValóVilág#X-Faktor#Nyerő Páros

Címlapról ajánljuk