Nézd meg exkluzív műsorainkat és sorozatainkat bárhol és bármikor

Az RTL Most+ prémium szolgáltatás exkluzív tartalmaival és extra funkcióival még többet hozhatsz ki a felületből.

Az RTL Most+ aktiváló kódod keresd már több, mint 50 TV-szolgáltatónál, előfizetésed mellé extra költség nélkül.

Exkluzív ajánlataink

Mi az RTL Most+?

Az RTL Most+ az RTL Most prémium változata, mely az alábbi extra funkciókkal, valamint exkluzív és tovább elérhető tartalmakkal várja a használókat.

 • HD minőség

  A legtöbb tartalom HD minőségben (720p) is elérhető.

 • Élő adások

  Bárhonnan nézheted az RTL Magyarország csatornáin éppen adásban lévő műsorokat.

 • Kevesebb reklám

  Az RTL Most felülethez képest jóval kevesebb reklámmal fogsz találkozni, így kedvenc műsorodat akár megszakítás nélkül is élvezheted.

 • Exkluzív, tovább nézhető tartalmak

  Az RTL Most felületen lakattal jelölt tartalmakat is eléred és visszanézheted.

 • Chromecast

  Chromecast eszköz segítségével kedvenc műsoraidat TV készüléken is nézheted.

 • Letöltés

  Bizonyos műsorokat letöltés után később, internet használata nélkül is megnézhetsz az applikációban.

 • Gyereksarok

  A gyermekek számára tervezett megjelenítés, ahol a legkisebbek is biztonságban böngészhetnek akár korcsoport szerint is a mesék és animációk között.

Rendelkezel már aktiváló kóddal?

Amennyiben már hozzáférsz a szolgáltatód által biztosított aktiváló kódhoz, és már regisztrált felhasználója vagy az RTL Most-nak, kattints a Kód aktiválása gombra. Ezt követően írd be az aktiváló kódot, majd kattints a Kód megerősítése gombra, és máris elérhetővé válnak számodra az extra tartalmak és funkciók.

Hol tudom használni?

Az RTL Most+ felület elérhető böngészőből, Android és iOS applikáción keresztül, illetve Chromecast eszköz segítségével akár TV képernyőn is.

 • Android

 • iOS, iPadOS

 • Böngésző

 • Chromecast


Milyen szolgáltatóknál érhető el?

Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető meghatározott díjcsomagok előfizetői részére az alábbi szolgáltatóknál.

 • Magyar Telekom
 • Vodafone
 • Direct One
 • Tarr Kft.
 • mindigTV PRÉMIUM

Gyakran ismételt kérdések

Mi az az RTL Most?

Az RTL Most az RTL Magyarország online streaming szolgáltatása, mely segítségével bármikor megnézheted kedvenc sorozataid, showműsoraid, és a csak itt elérhető, műsorainkhoz kapcsolódó extra tartalmakat. A felület elérhető számítógépen, mobilon, és tableten.

Mi az az RTL Most+?

Az RTL Most+ az RTL Most prémium változata, mely az alábbi extra funkciókkal, valamint exkluzív és tovább elérhető tartalmakkal várja a használókat:

Exkluzív tartalmak és hosszabb ideig elérhető videók
Az RTL Most+ használói az RTL Most felületen lakattal jelölt, ott már nem megtekinthető tartalmakat is elérik és visszanézhetik. Továbbá folyamatosan bővül azon exkluzív tartalmak listája is, melyek kizárólag az RTL Most+ felületen tekinthetők meg.
Az élő TV-műsorokat is nézheted
Az RTL Most+ felületen keresztül eléred és bárhonnan nézheted az RTL Magyarország csatornáin éppen adásban lévő műsorokat. RTL Klub, RTL II, RTL+, Cool TV, Film+, Sorozat+, RTL Gold, Muzsika TV
Akár HD minőségben is nézheted a tartalmakat
A legtöbb tartalom HD minőségben (720p) is elérhető.
A Chromecast támogatásnak köszönhetően TV-készülékeden is élvezheted a videókat
Mostantól kedvenc műsoraidat nagy képernyőn is nézheted!
Kevesebb reklám
Az RTL Most felülethez képest jóval kevesebb reklámmal fogsz találkozni, így kedvenc műsorodat akár megszakítás nélkül is élvezheted.
Letölthető műsorok
Bizonyos műsoraink letölthetők az RTL Most applikációt használva, és azok később, internetelérés nélkül is visszanézhetők.
Gyereksarok
Az RTL Moston kifejezetten a gyerekek számára fejlesztett menüpont, ahol a legkisebbek is biztonságban válogathatnak a nekik szóló műsorok között.
Honnan igényelhetek az RTL Most+ szolgáltatás aktiválásához szükséges kódot?

Az RTL Most+ szolgáltatás csak aktív TV-előfizetés mellé vehető igénybe, az adott TV-előfizetési csomag részeként. A szerződött szolgáltatók listája, ahol az RTL Most+ aktiváló kód elérhető az arra jogosult előfizetők részére, megtekinthető weboldalunkon: https://rtl.hu/rtlmostplusz/szolgaltatok_listaja/index.html

A TV előfizetők a szolgáltatójuktól kapják meg a kódot e-mailben vagy az ügyfélfiókon keresztül, de amennyiben ez nem történt meg, akkor azt külön igényelniük kell a szolgáltatótól. Szeretnénk biztosítani, hogy az RTL Most+ platform minél szélesebb körben elérhető legyen, hogy kedvenc műsorait és az exkluzív tartalmakat mindenki élvezhesse. Dolgozunk azon, hogy minden szolgáltató kínálatában elérhetővé váljon az RTL Most+, azonban az egyes szolgáltatók csatlakozására vonatkozó konkrét időpontot egyelőre nem tudunk közölni.

Ha van kódom, hogyan tudok hozzájutni a szolgáltatáshoz?

Az RTL Most felületen lakattal vannak megjelölve azok a műsorok, melyeket csak RTL Most+ hozzáféréssel tekinthetsz meg. Amennyiben már kaptál hozzáférési kódot, abban az esetben az RTL Most+ felület aktiválásának a lépései a következők:

 • kattints a felületen az RTL Most+ kód aktiválás gombra
 • az így megnyíló oldalon add meg a kódodat, majd ha még nem tetted meg, lépj be meglévő adataiddal, vagy regisztrálj egy új RTL Most fiókot

Vagy tekintsd meg a kódaktiválás menetét bemutató oldalunkat: Megnyitás

Elérhető mobil applikáció is a felülethez?

Igen, iOS és android applikáció is elérhető a felülethez.

Mennyi eszközön nézhető párhuzamosan az RTL Most+?

Egy felhasználói fiókkal bejelentkezve (például telefon, tablet, laptop) egyszerre maximum 4 eszközön nézhetők a tartalmak.

Legfrissebb tartalmak