sorozatklub

Ezek voltak július kedvencei az RTL Most-on!

rtl.hurtl.hu

2019. augusztus 1. 11:15

Lemaradtál, és pótolnád? Már láttad, de szívesen megnéznéd újra? Akkor irány az RTL Most!

Az RTL Most-on rengeteg film, sorozat és műsor megtalálható - most összeszedtük nektek azt a TOP10 címet, amit a legtöbben néztetek 2019 júliusában!

A képekre kattintva az adott műsorok RTL Most-os oldalára juttok, ahol már indíthatjátok is az epizódokat!

10. Drága örökösök

Már csak párat kell aludni, és érkezik a 2. évad, de addig is irány az RTL Most, ahol az első évad összes részét eléritek!

 


9. RTL Híradó

Az RTL Híradó nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatja a nézőket - az RTL Klub-on napjában többször is, de aki lemaradna, annak ott az RTL Most!

 

 

8. Elif - A szeretet útján

A török sorozat minden hétköznap 15:45-től látható az RTL Klub-on, de a szívhez szóló családi történetet a Most-on is rengetegen nézik, melynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli élete áll.

 

 

7. Isten belájkolt

Te mit tennél, ha Isten ismerősnek jelölne a Facebook-on? Ne várj erre, inkább nézd péntek esténként a dupla epizódot az RTL Klub-on, vagy online!

 

 

6. Anikó Show

Anikó az RTL Gold-on minden hétköznap 17 órától ás az emberi lelkek legmélyére - a teljes adásokat pedig az RTL Most-on is imádják!

 

 

5. Oltári csajok

Az RTL II sikersorozata ugyan 2018-ban befejeződött, de rajongótábora a mai napig hatalmas: mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az RTL Most nézettségi listáján a TOP5-ben kapott helyet!

 

 

4. Megtörve

A 3 Oscar-díjas film alapján készült török sorozat minden hétköznap 16:50-től látható az RTL Klub-on, az epizódok pedig rögtön utána felkerülnek az RTL Most-ra is!

 

3. A mi kis falunk

Nem titok, hogy már javában forog a sorozat új évada, de addig is napi sorozatként látható az RTL Klub-on - online pedig bárhol, bármikor!

A mi kis falunk az RTL Most-on


2. Barátok közt

Boldog élet rád, csak Barátok közt, és az RTL Most-on vár!

Barátok közt az RTL Most-on


1. Éjjel-Nappal Budapest

Az abszolút győztes pedig az ÉNB, gratulálunk!!!

Éjjel-Nappal Budapest az RTL Most-on

Ez tehát a TOP10 - Neked melyik műsor a kedvenced?

Ne felejtsd: az RTL Most-on közel 200 film vár most Rád, augusztus 18-ig!

Megnézem a teljes kínálatot >>>

#sorozatklub#rtl most#rtl klub#éjjel-nappal budapest#megtörve#barátok közt

Címlapról ajánljuk