Műsorújság
RTL Most

Ekkor indul a Drága örökösök 2. évada!

A premier pontos dátumán felül a 2. évad új főcímét is megmutatjuk!

A Drága örökösök új évadában Kálmán bácsi özvegyének beköltözése alaposan felkavarja a Szappanos család életét. Tibi háborút indít az új családtag ellen, és mindent megtesz, hogy elüldözze. Tamás kenderültetvénye majdnem bajba sodorja a családot, megjelenik Szláven felesége Olga is, akinek esze ágában sincs elválni, viszont letelepszik a faluban.

Mónika és Subicz - a panzió és kisbolt új tulajdonosai - teljes egyeduralomra törnek Ökörapátiban. Kristóf szakít Pannával, és talán rátalál egy új szerelem is. Kata és Dani kapcsolata pedig végre beteljesedhetne, ha Stefi egy váratlan életesemény kapcsán nem forgatná fel teljesen Dani mindennapjait. Sándor, Mihály, Zsóka és Anikó pedig készülnek a nagy afrikai útra.

Íme a 2. évad új főcíme:

Az új évadban ismét váratlan fordulatok, abszurd helyzetkomikumokkal tarkított humor, és a gyönyörű zöldbe borult tavaszi-nyári Ökörapáti várja majd a nézőket! 

A második évadban is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Sándor (Hajdu Steve), Subicz (Németh Kristóf), Tamás (Mohai Tamás), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa),  Szláven (Molnár Gusztáv) és Renátó (Pápai Rómeó).

Drága örökösök augusztus 12-től minden hétköznap 20:00-tól az RTL Klubon!

Ha pedig már most belenéznél a második évadba, kattints ide, vagy ugorj ide, esetleg nézd meg ezt! Sőt, maguk a színészek is meséltek nekünk ezt-azt a folytatásról:

Tovább a Drága örökösök oldalára >>>

Legnézettebb videók