Sorozat Klub

Shay Mitchell cicit villantott!

rtl.hurtl.hu

2017. július 5. 14:00

A Hazug csajok társaságának Emilyje hétfőn Görögországban strandolt. A dolog pikantériája, hogy bár Shay kezdetben viselt fürdőruhát, később megszabadult felsőjétől, és egy szál bugyiban rohangált a tengerparton.

Nem ez az első alkalom, hogy Shay Mitchellt hiányos öltözetben láthattuk, azonban most nem egy fotózás kedvéértvette le ruhadarabjait a színésznő. A Hazug csajok társaságának sztárja Míkonosz szigetén piheni ki a kemény munka fáradalmait barátnőjével, és az egyenletes barnulás érdekében mindketten úgy döntöttek, hogy megválnak melltartójuktól.

A kanadai színésznő a függetlenség napja alkalmából a következő gondolatokat osztotta meg követőivel:

"Lehet, hogy nem vagyok amerikai, de ha ismertek, tudjátok, hogy imádok ünnepelni, főleg, ha ki lehet öltözni, hamburgert ehetek és sütkérezhetek a napon. Boldog negyedikét!"

 

Nézd minden hétköznap délelőtt 11 órakor a Hazug csajok társasága című sorozatot az RTLII-n!
 

Öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik. Egy évvel később a lányok üzeneteket kezdenek kapni, amelyek feladója egy titokzatos „A”, aki azzal fenyegeti őket, hogy minden eddig rejtegetett titkukra fényt derít. A lányok szövetkeznek a rejtélyes személy ellen, miközben azt is próbálják megtudni, mi is történt Alisonnal.

Mindenkit megráz a felfedezés, hogy Spencerék udvarában megtalálják Jessica holttestét. Az emberek különféle elméleteket gyártanak arról, hogy mi is történhetett pontosan. Aria önmaga számára is váratlanul meglátogatja az ismét Rosewodban tartózkodó Ezrát. Spencert egyre jobban aggasztja Melissa és az apjuk viselkedése.

Forrás: Just Jared

#Sorozat Klub#shay mitchell#hazug csajok társasága#sorozat#félmeztelen#mell#cici#strand#tengerpart#színésznő#szexi#rtlii

Címlapról ajánljuk