Műsorújság
RTL Most

Shay Mitchell az utazás megszállottja!

A Hazug csajok társaságában Emily-t alakító színésznő nem szereti hasztalanul tölteni a szabadidejét: ha kiszabadul a stúdióból azonnal repülőre pattan. Hogy milyen tippjei vannak a világutazóknak? Elmondjuk!

Ha követitek Shay-t Instagramon vagy bármelyik közösségi portálján, akkor tisztában lehettek vele, hogy a színésznő imádja a kalandokat és a messzi tájakat. Rengeteg helyen járt már életében, beszéljünk akár Marokkóról, Indiáról, Afrikáról vagy éppen Hong Kongról. Nincs megállás! Folyamatosan a következő útját tervezgeti, amelyekről – a rajongói nagy szerencséjére – rengeteg videót, útinaplót is készít.

„Beleszerettem a gondolatba, hogy új kultúrákkal és emberekkel ismerkedhetek meg. Úgy érzem, azzal, hogy az ember kilép a komfortzónájából, csak fejlődhet.” – mesélte.

Persze, nem mindegy, hogy hogyan is készül fel egy-egy ilyen útra!

 


Ha meglát egy kívánatos helyet, kiteszi a táblájára!

Igen, táblára. Shay ugyanis egy kreatív táblácskát vezet, amire olyan képeket tesz ki a világ különböző helyeiről, amit szívesen meglátogatna.

„Kiskorom óta, ha látok egy ilyen képet, akkor azonnal kitépem, és a falra ragasztom. Így állandóan a szemem előtt lehet.”

 


És mi a helyzet a pakolással?

Shay esetében a „kevés” fogalma nem létezik. Ráadásul, ha a ruháiról és az összeállításairól van szó, előre kigondolja, hogy milyen szereléseket kaphatna magára külföldön.

„Mindig több cuccal utazom, mint amire valójában szükségem lehet. Annál nincs is rosszabb, mint amikor elmész valahova és azon szenvedsz, hogy bárcsak felvehetném azt a ruhámat… Általában két óriási utazótáskával közlekedek.”

 


Fotózás? Ó, igen!

Tudjuk, hogy ha a pózolásról van szó, Shay-t egyáltalán nem kell félteni. Felfalja a kamerát. És a privát képei is erről árulkodnak. Természetesen az utazásai során nemcsak magát és barátait fotózzák – persze, ezekből is akad millió –, hanem a helyieket és a táj szépségeit is.

Shay szerint ezeket az élményeket a legjobban a videók képesek visszaadni.

Nem véletlen, hogy útjai többségéről akár 20 perces összeállításokat is feltesz az oldalára, ahol a követői szinte vele együtt élhetik újra az élményeit.

Forrás: instyle.com

Legnézettebb videók