Műsorújság
RTL Most

Végéhez ért a Hazug csajok társasága - De vajon mit szólnak a búcsúhoz a szereplők?

Shay Mitchell és Troian Bellisario, a sorozat Emily-je és Spencer-e mesélt arról, milyen érzés volt szerepelni a showban, illetve hogyan folytatódik az életük a széria után! További részletek érdekelnek? Mutatjuk!

Hét évad, pontosabban hét év után, a tengerentúlon elérkezett a Hazug csajok társaságának tagjai számára a búcsú ideje, mellyel kapcsolatban az Emily Fields-et alakító Shay Mitchell is elárulta érzéseit, gondolatait:

„A befejező rész profi munka, ami nem hagy maga után több kérdést!”

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Emellett a fiatal sorozatsztár azt is elmondta, nagyon izgatott, hogy új dolgokban próbálhatja ki magát:

„Izgalmas az ismeretlen. Szeretem az új kihívásokat az életemben.”

Azonban számára sem volt olyan felhőtlen a befejezés, hiszen ahogyan a színésznő is említette, a stáb a második családjává vált.

„A sötét oldala ennek leginkább az, hogy nem láthatom a csapatot minden nap. Nagyon hiányoznak nekem, ők lettek az én második családom!”

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

És, hogy mi a terve azután, hogy a tengerentúlon az utolsó fejezet is adásba került?

„Remélem, hogy mindannyian beülünk valahova együtt borozni!”

De nemcsak az egzotikus szépség, hanem a sorozat eszét, Spencer Hastings-et játszó Troian Bellisario is elmesélte tapasztalatait a kezdetektől, egészen a befejezésig:

„Huszonhárom éves voltam, amikor felvettük az első részt! Azóta hosszabb idő telt el, mint amennyit középiskolába jár az ember. Ez az egész örökre a családom és az otthonom lesz. Nem is tudom, hogyan búcsúzhatnék valamitől, ami ennyire a részemmé vált!”

Ám a rajongók szerencséjére, Bellisario nem volt olyan rejtélyes az utolsó résszel kapcsolatban, mint kolléganője, Mitchell, így azt is megtudhattuk, mit érzett az utolsó forgatási napon:

„Soha nem fogom elfelejteni, amikor a végső jelenetet forgattuk és hogy milyen érzelmeket váltott ki mindenkiből.”

Majd hozzátette: „Mindenki, aki a kamerák előtt, vagy mögött állt, hisztérikus sírásban tört ki, de volt, aki teljesen elcsendesedett. Akkor már tudtuk, hogy a szó, amit senki sem mer kimondani, már meg is valósult, vége van!”

Azonban mielőtt a szereplők búcsút vettek volna egymástól és maguk mögött hagyták volna a sikersorozatot, közös tetoválást varrattak!

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Mindannyian magukra tetováltatták a karaktereik kezdőbetűit, így most már biztosan örök emlék marad számukra ez a hét év!

Szerencsére nekünk még nem kell megválnunk kedvenceinktől!

Ha kíváncsi vagy, mi történik a lányokkal a Hazug csajok társasága című sorozatban, akkor kövesd nyomon a kalandjaikat minden hétköznap 11:00-kor az RTLII műsorán!

Forrás: usmagazine.com, xobenzo.com,
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók