Sorozat Klub

Bizarr! Castle valami furcsát vett a szájába

rtl.hurtl.hu

2016. február 25. 12:48

Nathan Fillionnak nem csak a sorozatban vannak furcsa dolgai. A való életben, pontosabban a közösségi oldalán is különc. Na nem annyira, mint mondjuk Miley Cyrus vagy Rihanna, úgyhogy aggodalomra semmi ok.



Bájos ez a fotó, nem igaz? Egy sármos színész, egy cuki cica és egy finom puszi. De nem ez a bizarr! A lényeg Nathan mondata, amit a képhez mellékelt rajongóinak:


„Egy öreg trükk, hogy a cicád megcsókoljon: tegyél egy egeret a szádba!”

 
Vajon tényleg igénybe vette a kis rágcsáló segítségét?



Ami az étkezési szokásait illeti, viszonylag furcsán értelmezi a foodporn képek kategóriáját. Talán azt szeretné kifejezni szokatlan képeivel, hogy a szervírozott étel annyira ízlett neki, hogy az utolsó morzsáig elfogyasztotta. Ha ez így van, akkor ezek a fotók a szakács munkáját dicsérik. Kedves gesztus!



A posztjához érkezett egy szívhez szóló komment is egy bizonyos castlelover felhasználótól: „Te vagy létezésünk oka. Kérlek, soha ne hagyd el a Castle csapatát!”



És jöjjön egy kicsivel kellemetlenebb, de annál becsülendőbb alakítása. Nathan azon elmélkedett, vajon Richard Castle mit tenne - mindeközben egy teli zacskót tart a kezében? Íme a válasza:


„Szeretném hinni, hogy ő is feltakarítana a kutya után.”

 



Igazábol a helyzet az, teljesen mindegy, hogy mit csinál. A lényeg, hogy ő a világ királya, és hogy Castle minden csütörtökön vadonatúj részekkel 21:25-től az RTL Klub műsorán!



képek: Instagram
#Sorozat Klub#castle#nathan fillion#színész#állat#macska#étkezés#képek#fotók#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk