Sorozat Klub

Charlie Hunnam nem fél meztelenre vetkőzni a kamerák előtt

rtl.hurtl.hu

2015. március 17. 11:27

A Kemény motorosok sztárja már számos alkalommal mutatkozott póló nélkül a sorozatban, nemrég pedig azt is elárulta, hogy akár a nadrágját is ledobná, ha arra kerülne a sor.

Forrás: tumblr.com

A harmincnégy éves színész már jó párszor megmutatta izmos felsőtestét a Kemény motorosok egy-egy epizódjában. Charlie Hunnam azonban nemrég elárulta, hogy egy percig sem gondolkozna, ha teljesen le kéne vetkőznie a kamerák előtt. Ráadásul fény derült Hunnam egyik múltbeli alakítására is A fiúk a múltból című sorozatban, melyben egy tizenöt éves fiú szerepébe bújt, aki az egyik részben teljesen meztelenre vetkőzött. Bár a színész akkor már tizennyolc éves volt, az általa alakított szereplő fiatal kora miatt nem kerülhetett adásba az a jelenet.
 

"Fiatalon egy kicsit fesztelenebb voltam ezzel a témával kapcsolatban.  Nem tudom... Biztos vagyok benne, hogy most is megtenném, hisz nincs rejtegetnivalóm!"


Nem csoda, hogy a nemrég elvált Hilary Duff teljesen odáig van Hunnam-től, hisz a színész azt is megosztotta az őt faggató újságíróval, hogy a testépítés és az edzés jelenti számára a kikapcsolódást:
 

"A forgatások között muszáj edzenem egy kicsit, hogy megőrizzem a józanságomat! Ha nem színész lennék, biztosan én lennék a legizmosabb srác a világon!"


Nézd a Kemény motorosok következő részét március 21-én, szombaton 00:10-kor az RTL Klubon!

Forrás: dailymail.co.uk
#Sorozat Klub#testépítés#charlie hunnam#meztelen#félmeztelen#edzés#felsőtest

Címlapról ajánljuk