RTL+

Sisinek fogalma sem volt, mi vár rá a nászéjszakán – a Sisi 3. évada szerdán debütált az RTL+-on

rtl.hurtl.hu

2024. április 3. 15:29

A Sisi harmadik évadának első két része már elérhető az RTL+-on. Az új epizódokban Ferenc József rájön arra, hogy fiának, Rudolfnak minél korábban katonai kiképzést kell kapnia, Sisi viszont attól tart, hogy egy ilyen kemény megpróbáltatás megtörné őt. 

Sisi 1837. december 24-én született, szenteste. Egy foggal jött a világra, ami a néphagyomány szerint az újszülött rendkívüli szerencséjére és tehetségére utal. Sisi és Ferenc József 1854-ben házasodtak össze, ám a császárnét nem világosították fel megfelelően a nászéjszakával kapcsolatban. Így csak a harmadik napra sikerült elhálni a házasságot, Sisi pedig egész életében igyekezett kerülni ezt a fajta intimitást.

Sisi egy pillanatig sem maradhatott egyedül, még akkor sem, ha éppen ki kellett mennie a mosdóba. A fehérneműjét is rendszeresen ellenőrizték, hogy megjött-e a menzesze. A terhességet nem lehetett eltitkolni – ennyire fontos volt a trónöröklés az uralkodóház számára.

Szerette az arcpakolásokat és a krémeket, az alakjára is mindig odafigyelt. Az édességnek viszont nem tudott ellenállni, a kedvence az ibolyafagyi volt. A fogai éppen ezért gyorsan elromlottak, ami miatt erősen szégyenkezett, és szinte mosolyogni sem mert.

A Sorozat 3. évada már elérhető az RTL+-on.

#RTL+#Sisi#érdekesség#Ferenc József#házasság#nászéjszaka#szüzesség#menstruáció#édesség#fog#egészség

Címlapról ajánljuk