RTL+

Exkluzív dokumentumfilmmel bővül az RTL+ kínálata!

rtl.hurtl.hu

2024. február 27. 9:00

Február 27-től elérhető az RTL+ előfizetői számára a Miért a kutya a legjobb barátunk? című, az RTL saját gyártásában készült dokumentumfilmje. Az alkotók –  Veress Krisztina és Kőrösi Máté – a világhírű etológus, Csányi Vilmos segítségével jártak utána annak, hogy miben hasonlítanak hozzánk, emberekhez a kutyák.  

 Azt biztos hallották már, hogy szinte megszólalnak. De azt tudták, hogy tényleg? És azt, hogy a városban egészen új szuperképességek birtokába jutottak? Hogy azon is gondolkodnak, mi jár a gazda fejében? És nemcsak utánozni tudnak, de tanulni is, mint a gyerekek?  

A kutyákról van szó természetesen: akik évezredek óta velünk élnek, akikről mindenki tudni vél mindent, de az elmúlt években kiderült, hogy ez a „minden” valójában teljesen másként van?  

Ajánló: Miért igaz, hogy a kutyák szőrös gyerekek? – Csányi Vilmossal készült az RTL+ dokumentumfilmje

Jó pár évvel ezelőtt egy professzor azzal az ötlettel állt elő, hogy a kutyák olyanok, mint a szőrös gyerekek – már csak be kellett bizonyítani. Csányi Vilmos irányítása alatt az ELTE Etológia tanszéke elkezdte kutatásait, azóta pedig világhírűek lettek. Az RTL stábja a segítségükkel járt utána annak, miben hasonlítanak hozzánk a kutyák.

Annak is, hogyan képesek látássérülteket vezetni, rájuk bízzák-e az életüket a rendőrök, miként képesek cirkuszi trükköket tanulni és van-e rossz kutya. Vagy buta kutya. És mit éreznek, ha elhagyják őket. Vagy ha összetörik a szívüket. Mert bizony össze lehet…  

 Február 27-től az RTL+-on kiderül: Miért a kutya a legjobb barátunk?  

Előzetes:

 

 

#RTL+#kutya#csányi vilmos#dokumentumfilm#rtl

Címlapról ajánljuk