Reggeli

Mardoll első fitneszversenyén édesanyja, Yvonne Dederick bikinijében pózolt

Cserei BettinaCserei Bettina

2024. október 21. 13:17

Elképesztő a hasonlóság Yvonne Dederick és lánya Mardoll között. Az X-Faktor egykori felfedezettje üzletasszony édesanyját követve elindult élete első fitneszversenyén.

Több mint 10 kilót fogyott Mardoll élete első fitneszversenyére. Yvonne Dederick az énekesnő édesanyja volt a Reggeli vendége.

Nagyon büszke vagyok rá!

– mondta lányáról az üzletasszony. Köztudott, hogy Mardoll már évekkel ezelőtt felvállalta a nyilvánosság előtt, hogy 14 évesen önképzavarral és bulimiával küzdött. Később pedig arról beszélt a Fókusznak, hogy egy örökletes neurológiai betegség miatt nem tudja kontrollálni kézremegését

Yvonne szerint lányának rengeteget tanított a sport és végül az étkezést is sikerült tökéletesen betartania, így az utolsó pillanatban annyira leszálkásította magát, hogy végül bikini kategóriában indult el a fitneszversenyen. A nagy napra Yvonne saját versenybikinijét adta kölcsön lányának. 

Amerikai fitneszversenyen ért el eredményt Yvonne Dederick

Több mint három évvel ezelőtt az üzletasszony egy amerikai fitneszverseny dobogósaként állhatott színpadra. Yvonne soha nem titkolta a korát: az akkor 54 éves üzletasszony huszonéveseket megszégyenítő alakkal ezüstérmet hozott el Fitness kategóriában.

Yvonne azóta is csúcsformában van, lányának is azt tanácsolja, hogy ameddig lehet tartsa az életmódváltási filozófiát, hiszen sokan abba a hibába csúsznak, hogy drasztikusan meghízhatnak egy-egy verseny után.

A menopauza egy újjászületési lehetőség 

Pénteken volt a menopauza világnapja, Yvonne mindig is nyíltan kommunikált erről az időszakról. Az üzletasszony későn szült, így nála picit kitoldódott a menopauza, de már természetesen ő is túl van rajta.

Yvonne a Reggeliben arról is beszélt, szerinte a legtöbb nő 50 év felett tudatosan leírja magát. Pedig a menopauza után is lehet egy nő nőies. Például Amerikában 70 év körüli nők még fitnesz versenyekre járnak és férjhez mennek. Ráadásul a változó kor után egy nő szakmailag is a csúcson tud lenni, hiszen ekkor már háttérbe szorul a család, mivel már kirepültek a gyerekek. Az üzletasszony szerint tehát a menopauza utáni éveket is minden nőtársának kötelessége aktívan tölteni az élet minden területén.

 

 

#Reggeli#rtl#Videó#yvonne dederick#mardoll#fitneszverseny#Életmód#bikini#menopauza

Címlapról ajánljuk