Reggeli

„Egy 16 éves srác leiskoláz, kell az alázat” – Géza bácsinak hívják edzéstársai a Sztárboxra készülő Németh Kristófot

rtl.hurtl.hu

2024. július 31. 10:13

Nemrég hozta nyilvánosságra az RTL, hogy Németh Kristóf is indul az idei Sztárbox nehézsúly kategóriájában. A színész arról is beszélt a Reggeliben, miért gondolja úgy, hogy ő lehet kategóriájának győztese. 

Németh Kristóf már hónapok óta készül a Sztárbox megmérettetésére. A Barátok közt Gézáját alakító színész nagyon hálás edzőinek, Terebesi Csabának és Horváth Ferencnek. A Veresi Küzdősport Egyesületben készül, ahol elmondása szerint a közösség is csodás. Nagyon vicces, hogy sokan Géza bácsinak hívják a Barátok közt miatt. 

Igaz, edzői eleinte Terminátornak nevezték, annyira merev volt. 

„Egy 16 éves srác leiskoláz, kell az alázat” – mondta Németh Kristóf az edzésekről, de hozzátette, nincs benne félelem, azt már régen kiirtotta magából. Szerinte az ember saját magának a legnagyobb ellenfele, tehát bár természetesen ő szeretne győzni a súlycsoportjában, a prioritás az, hogy saját magát legyőzze. „Mi most úgy élünk, mint egy versenysportoló, ami fantasztikus kaland is” – mondta a színész.

Edzőitől azt a két fő tanácsot kapta, hogy „salzázz, és minden fejben dől el”. Nem csoda, hogy Németh Kristóf szerint a Sztárbox-felkészülés legalább annyira mentális, mint fizikai munka. Elmondása szerint a boksz lényege az egészség és a sportszerűség, így aki ezt a kihívást elfogadta, már eleve bajnok. 

Hogy mit szólt Kristóf családja a megmérettetéshez, kiderül a fenti videóból, ahogyan az is, milyen megpróbáltatások várnak még a színészre a nyár folyamán. 

 

 

#Reggeli#rtl#Videó#Sztárbox#németh kristóf#Bulvár#felkészülés

Címlapról ajánljuk