Reggeli

Curtis nehéz napokon van túl, de nem szakítottak Judyval

rtl.hurtl.hu

2024. július 26. 12:00

A rapper a Reggeliben beszélt arról, hogy épp hullámvölgyben van a párkapcsolata, de nem szakítottak szerelmével, Judyval. Curtis azt mondta, rendkívül dühíti a róla megjelent sok álhír. Több csalódás is érte, ezeket írta ki legújabb, Kegyelem című dalában, amelynek klipjébe most bele is pillanthattunk. Az új szám egy popballada, Curtis nem rappel, hanem énekel benne.

Fura csávó vagyok, elég hirtelen haragú vagyok, hirtelen is döntök dolgokról, és hülyén is döntök dolgokról. Van, hogy nem érdekel az egész, van, hogy beleállok

 – mondta Curtis pénteken a Reggeliben arra reagálva, hogy mostanában sok valótlanság is megjelent róla, ami feldühítette. Ilyen álhír volt például, hogy féktelen bulizásba kezdett, és hogy szakítottak kedvesével.

Nekem mindig akkor van a hülyeségre időm, amikor nem dolgozom, szóval én mindig csinálok valamit

 – tette hozzá a rapper. 

A Reggeli nézői ennek láthatták is a gyümölcsét, Curtis ugyanis önálló szerzeménnyel tért vissza hét hónap szünet után.A Kegyelem című popballadája nemcsak a dal műfaja, témája és időzítése, hanem Curtis rendhagyó előadásmódja miatt is váratlannak mondható. A Kegyelem egy ízig-vérig pop felvétel lett, amelyben az újpesti fenegyerek ezúttal énektehetségét csillogtatja meg, és egyáltalán nem rappel. 

Azt azért leszögezte a Reggeliben, hogy megnyugodhatnak a rajongók, nem fog felhagyni a rappeléssel. A dalhoz videóklip is készült, amit Lillafüreden forgattak. Curtis elárulta, a dalt egy gondtalanabb időszakában kezdte el írni, nagyjából másfél évvel ezelőtt, most pedig terápiás céllal vette elő újra.

Most tudtam csak befejezni, ki kellett írnom magamból azokat a dolgokat, amik a lelkemben harcolnak 

– fogalmazott a rapper. Curtis zenekara éppen egyéves, a nyári turné- és fesztiválidőszak közepén tartanak. Közben pedig amennyi időt csak tud, kisfiával tölt, ami nagyon feltölti őt. Hogy mennyire aggódós apuka, és mik a tervei a zenekarral, arról is beszélt a Reggeliben.

Nemrég a Fókusz foglalkozott azzal, hogy mi állhat Judy „szinte segélykiáltásnak hangzó” posztja hátterében.

 

#Reggeli#rtl#Videó#curtis#klippremier#zene#zenekar#szerelem#álhírek

Címlapról ajánljuk