Reggeli

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge újra együtt vannak, augusztusban házasodnak

rtl.hurtl.hu

2024. július 12. 11:59

Varga Miklós Joe és Hrovatin D. Csenge újra együtt, olyannyira, hogy augusztusban meg is tartják az esküvőjüket. Bevallják, szenvedélyes a kapcsolatuk, sokszor apróságokon is képesek vitázni, de nem bírják egymás nélkül egy percig sem. A Reggeliben meséltek kapcsolatukról és a közelgő esküvőjükről.

Bár volt egy időszak, amikor valóban nem voltak együtt, Csengéék maguk mögött hagyták a múltat és adtak még egy esélyt maguknak. Varga Miklós Joe és Hrovatin D. Csenge újra összejöttek, erről az RTL Reggeli című műsorában beszéltek. Olyannyira, hogy augusztusban össze is házasodnak. Most hatalmas emiatt a jövés-menés, nagy szervezésben vannak, sőt Csenge még új ruhát is választott magának, mert az első mégsem volt álomruha számára. Az újat még Olaszországban varrják, hogy a nagy napra tökéletes legyen.

Tiszaalpáron lesz a lagzi, a dekoráció letisztult fehér és zöld színekben fog pompázni. Nem egy hétköznapi páros, így természetesen esküvőjük sem lesz mindennapi. Csengének például nem lesznek koszorúslányai, és nem vőfély lesz, hanem ceremóniamester, de azért ezektől függetlenül igazán bulis esküvőt szeretnének, így a nagy tánctérrel rendelkező termet választották. A meghívott vendégek Joe szerint biztos fogják hozni a hangulatot.

A legény- és lánybúcsút szolidra tervezik, és az esküvő előtt pár napot külön fognak tölteni. Hogy miért, kiderül a fent kattintható videóból, ahol Csenge azt is elárulja, milyen egyéb tervei vannak az esküvő utánra.

#Reggeli#rtl#Videó#joe#varga miklós joe#hrovatin csenge#esküvő#házasság

Címlapról ajánljuk