Reggeli

Ezzel dobta fel Makranczi Zalán Gáspár Katát hajnali fél 5-kor a sminkbuszban

rtl.hurtl.hu

2024. április 19. 11:32

Legalább három részt meg kell nézni ahhoz, hogy kicsit megszeressék a nézők – viccelődött Gáspár Kata A renitens sorozatban játszott karakteréről. Makranczi Zalán azt mondta, az általa megformált Dobler századosról, hogy „buliba azért nem hívná el”.

Az RTL A renitens című sorozatában Gáspár Kata karaktere egy szétszórt, lázadó háromgyerekes egyedülálló anya 160-as IQ-val, Makranczi Zalán Dobler századosa pedig kissé kényszeres, szabálykövető figura.

Makranczi azt mesélte a Reggeliben, hogy ő szöges ellentéte Dobler századosnak. De a munkáit így szokta vállalni, hogy legyen kontraszt az előző munkájához képest. És imádja, amikor a nézők azt mondják, „jajj, ezt ki sem néztük volna belőled”. „Ez a nő, ami a szívén, az a száján, amit ő gondol, hogy földob magára, azt felveszi” – ezt pedig Reniről mondta az őt alakító Gáspár Kata. 

A két színész régóta ismeri egymást, jó kapcsolat van köztük. Gáspár Katának fontos, hogy civilben is jóban vannak, ha ötven napon át együtt dolgoznak.

Jó, hogy biztonságban vagy, bizalmad van, és van humor is

 – mondta Gáspár Kata. Felidézte: sokat segített neki, amikor hajnali fél 5-kor a sminkbuszban különböző rajzfilmdalok csendültek fel Makranczi Zalánnak köszönhetően.

A renitens utolsó, 8. epizódja már streamelhető az RTL+-on, a tévénézők számára pedig vasárnap este folytatódik a sorozat az RTL képernyőjén.

Makranczi Zalán lett a Színházi Dolgozók Szakszervezetének alelnöke – hogy mivel jár a munkája, arról a fenti videóban mesél bővebben.

#Reggeli#rtl#Videó#sorozat#RTL+#A renitens#gáspár kata#makranczi zalán#színes

Címlapról ajánljuk