Reggeli

Mellékhatás: Kovács Dániel Richárd elárulta, hogy mit hoz a jövő

rtl.hurtl.hu

2024. április 11. 12:16

Negyedik éve hozzák el zsinórban valamelyik produkcióval a legjobb sorozatnak járó díjat a Televíziós Újságírók díjkiosztóján – erről beszélt a Reggeliben Kovács Dániel Richárd főrendező. Idén az RTL saját fejlesztésű orvosi thrillersorozatát, a Mellékhatást hét díjra jelölték, amiből hármat, a legjobb színész, színésznő és a legjobb sorozatnak járó jelölést váltotta díjra. Kovács Dániel Richárd elárulta, hogy miért nem folytatódik egyelőre a sorozat a 3. évaddal.

Kovács Dániel Richárd elárulta, hogy ő inkább komolyabb tartalmakat fogyaszt, nagyon szereti a krimiket, thrillereket, de az tudja, hogy a drámai történetek nem a leginkább közönségbarát műfajok, főleg nem a lineáris televízióban. Ennek ellenére a tévében leadott Mellékhatásnak már az első szériája is nagyon népszerű volt. A második évad vége is tartogatott meglepetéseket, azonban egyelőre úgy néz ki, hogy a 3. évad még várat magára.

Úgy készültünk mindannyian, hogy lesz folytatása, el is készült a 3. évad forgatókönyve, zseniális. De pont attól, hogy műfajilag egy szűkebb rétegnek szól, döntést kellett hozni

– árulta el a főrendező.

Egyik szeme sír, másik nevet. Két saját fejlesztésen is dolgoznak, ami legalább annyira izgalmas lesz, mint a Mellékhatás. Most a Kokóról készülő dokumentumfilm-sorozaton dolgozik. 

Részletek a fenti videóban.

 

#Reggeli#rtl#Videó#Mellékhatás#sorozat#RTL+#díj#kovács dániel richárd

Címlapról ajánljuk