Reggeli

„Nagyon jó nevek vannak felkérve” – ezt lehet tudni a Sztárbox új évadáról

rtl.hurtl.hu

2024. április 5. 14:44

Idén is elképesztő motivációt látnak a hírességekben, és már az edzők is elkezdtek egymással megharcolni a különböző szereplőkért – a Sztárbox alkotói az új évadról árultak el részleteket a Reggeliben. 

Verebély Marcell senior kreatív producer, Wisinger János producer és Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó, a műsor szakmai supervisora volt pénteken a Reggeli vendége. A beszélgetés apropóját az adta, hogy nemrég a Televíziós Újságírók Díja gálán a Sztárbox kapta az Év Nagyszabású showműsora díjat. 

Egyebek mellett kiderült: a műsor alkotói három szempontot vesznek figyelembe a sztárok válogatásakor. Egyrészt fontos, hogy ismertségi értéke legyen a szereplőnek, hogy a párok nagyjából hasonló szintre kerüljenek az edzések után, mert akkor lesz izgalmas a meccs, és nagyon fontos az elhatározás – sorolta az RTL producere, Wisinger János. 

Nem a lusta fajta celebeknek való ez a történet

– hangsúlyozta.

Kovács Kokó István azt mondta, hogy egészen más volt a sztárok hozzáállása most, mint 20 éve, és néhány kivétellel mindenki komolyan dolgozott. 

Az edzők is nagy örömmel jelentkeztek az ideire, mert azt látták, hogy nem egy celeb csipogását kell majd hallgatniuk hónapokon keresztül

– tette hozzá.

A műsor készítőire folyamatosan zúdulnak a megkeresések, nagyon sokan szeretnének szerepelni az új évadban – erősítette meg Verebély Marcell kreatív producer. 

Nagyon jó nevek vannak már az idei évadra felkérve, elkezdődtek a felkészítések, és biztos, hogy lesznek baromi jó meccsek most is

– ígérte.

Wisinger János azzal egészítette ki: nagy motivációt és akaratot lát a hírességekben, és már az edzők is elkezdtek harcolni a különböző emberekért.

  • Változnak-e az edzők az új évadban?
  • Kik azok a sztárok a tavalyi évadból, akik még ma is boxolnak?
  • Milyen lelki felkészültséget igényel az, hogy valaki alkalmas legyen arra, hogy megmérettesse magát a szorítóban?
  • Melyik a legnehezebb hét a felkészülésben?

A videóban ezekre a kérdésekre is választ kapunk. 

#Reggeli#rtl#Videó#Sztárbox#kovács kokó istván#verebély marcell#wisinger jános#edzés

Címlapról ajánljuk