Reggeli

Keserű Balázs: Nem tudok egy hétnél többet pihenni, már egy hétvége is néha megborít

rtl.hurtl.hu

2024. április 5. 10:19

Keserű Balázs, Az álommeló első évadának győztese ambiciózus típus, ám szavai szerint csak követi a mintát, amit otthon látott.

Keserű Balázs szülei tanárok, nagypapája mérnök. Az álommeló első évadának győztese és Balogh Levente egyik cégének társtulajdonosa a Reggeliben arról beszélt, otthon azt a mintát látta, hogy apukája és nagypapája reggel fölkeltek, elmentek dolgozni, és estig nem jöttek haza.

Szerinte két embertípus van: vannak, akik ugyanezt látták otthon, és eldöntik, hogy követik-e ezt az utat vagy sem, és vannak, akik nem ezt látták, emiatt többre vágynak. Keserű Balázs hozzátette: nála nem az volt a motiváció, mint sokan másoknál, hogy ki kell törnie a szegénységből, mert ez a helyzet nem állt fenn.

Jó volt a környezet, nem voltunk soha gazdagok, de el akartam érni egy olyan szintre, hogy azt érezzem, igen, ezt megcsináltam

– fogalmazott.

Keserű Balázs ugyanakkor azt látja, hogy a fiatalok nagyon jó alaptudást szereznek meg az oktatásban, és egy jó alapvégzettséggel, kellő kíváncsiággal és érdeklődéssel bármit elérhetnek. 

Ha érdekel, utánaolvasol, dolgozol, vagy egyszerűen csak azt mondod, hogy egy órával tovább maradok bent minden nap, az már annyi plusz hozzáadott érték, mind a munkáltató, mind a munkavállaló oldaláról, amire azt mondja majd a főnököd, hogy téged léptetlek elő

– vélekedett.

Keserű Balázs azt is elárulta, hogy mikor képes kikapcsolódni, de mint kiderült, jelenleg erre nincs nagy igénye. „Nem tudok egy hétnél tovább pihenni, már egy hétvége is néha megborít. Ha két napig nem kell csinálni semmit, nem tudom, hova tenni magam. Ez nagyon fura. Akkor felnyitom a laptopot, és dolgozok” – mondta.

Az álommeló győztese a videóban arról is beszél, hogy mennyire él takarékosan, félretesz-e vagy a jelen a fontos, és hogy vágyik-e családra, gyerekekre. 

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#Az álommeló#keserű balázs#Karrier#munka#pihenés

Címlapról ajánljuk