Reggeli

Balogh Levente: Balázsba még bele kell rakni a kilométert

rtl.hurtl.hu

2024. március 25. 12:19

Március 25-én indul Az álommeló második évada, Keserű Balázs az előző évad nyertese és Balogh Levente most az új szabályokról és a forgatásról is meséltek a Reggeliben. 

Az álommeló új évada március 25-én startol, a forgatások azonban már elkezdődtek, így Keserű Balázs elmondhatta, milyen volt megnézni azokat a feladatokat, amikhez hasonlókban egy éve ő is versengett. Bár úgy fogalmazott, kettős érzése van, de azért örült, hogy a kamera másik oldalán állhat.

A Reggeli műsorvezetői nem hagyták ki az alkalmat, hogy megkérdezzék, milyen együtt dolgozni az első elnöki asszisztenssel. Erre Balogh Levente nevetve csak annyit mondott:

Annyit dicsérem, hogy lassan el fogom rontani.

Ennek ellenére tovább dícsérte őt. Elárulta ugyanis, hogy pont annyi a korkülönbség közte és Balázs között, mint közte és édesapja között volt. Külön ki is emelte: fantasztikusan elégedett Balázs munkájával, de van még mit tanulnia: rutin és a tapasztalat – fiatal korából adódóan – még hiányzik belőle.

De milyen asszisztenst keres most az időközben előléptetett Balász helyére asszisztensben Levente? Az biztos, hogy a saleses jártasság nem hátrány.

És milyen együtt dolgozni az üzletemberrel?

Balász – bár zavarba jött, hogy úgy kérdezték főnökéről, hogy egymás mellett ültek – elmondta, következetesnek és őszinte embernek tartja Leventét, akivel jó együtt dolgozni. A jelentkezőknek is elmondta tanácsait.

Kinek lesz elég tudás, ötlete, szerencséje vagy kreativitása, hogy elnyerje Balogh Levente álommelóját? Kiderül az RTL-en ma este.

 

#Reggeli#rtl#Videó#Bulvár#Az álommeló#keserű balázs#balogh levente#új évad#elnöki asszisztens

Címlapról ajánljuk