Reggeli

Dévényi Tibor második feleségéről mesélt: „nászútra is 14-es villamossal mentünk”

rtl.hurtl.hu

2024. február 14. 11:51

Dévényi Tibor, az ország „Tibi bácsija” 77 éves lett. Bár komoly állításokat tett a Reggeli adásában, egyáltalán nem tűnt szomorúnak vagy csüggedtnek. Arról mesélt az ország lemezlovasa, hogy már nincsenek nagy tervei az életben, nem szeretné a pályáját újrakezdeni, azt mondta, ő a csúcson hagyta abba.

Dévényi Tibor nyugalomban és békességben él második feleségével, akit másfél éve vett el. Házasságuk csendesen telik, Tibi bácsi nevetve megjegyezte, hogy „nászútra” is a 14-es villamossal mentek. A Három kívánság egykori műsorvezetője reméli, hogy ez a második lesz az ő utolsó házassága. Fiaira nagyon büszke, unokázni viszont nem akar, azt mondta, nem akarja erőltetni fiainál, Máténál és Daninál ezt a dolgot.

Az amerikai elnöktől Maradonáig

Dévényi Tibor karrierjére nagyon büszke, bár újra azért nem kezdené. Azt mesélte, az agya még jár, tudna dolgokat is csinálni, de elég volt a 13 év Három kívánság, amivel 1200 kívánságot teljesített – a kívánságokba pedig időnként olyan személyeket is bevontak, mint az amerikai elnök vagy Maradona. Dévényi elmesélte, hogy a BBC Európa legjobb gyerekműsorának választotta a Három kívánságot, emellett a tévés legendák könyvébe is bekerült. „Előttem a Szinetár, mögöttem a Vitray, és a két mester között a tanítvány” – mondta.

A videóból kiderül, hogy ha Dévényi Tibi bácsi kívánhatna hármat, mik lennének azok.

#Reggeli#rtl#Videó#színes#celeb#dévényi tibor#kívánság#házasság#család

Címlapról ajánljuk