Reggeli

Molnár Áron: Az első leütés után az edzőim ordítottak, hogy nyugi

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 11:52

Rácz Jenőt sokkal képzettebb bokszolónak tartja, aki „klassz ellenfél” volt, a meccs előtt pedig azért kiabál, mert ezzel nagyon sok feszültséget kiad magából – Molnár Áron a Reggeliben mesélt a Sztárbox döntőjéről.

Most sem tudom felfogni, hogy mi történt, és ez micsoda élmény volt

– kezdte a Sztárbox férfi középsúly döntőjének a győztese. 

Molnár Áron úgy fogalmazott, a nyolc hónap munka „brutálisan szétejtette” őket, ami ellenfelén, Rácz Jenőn is érződött.

De Molnár Áron győzni ment, elhatározta, hogy az övet el akarja hozni. Bár tombolt benne az adrenalin, mégis úgy látja, soha nem volt ilyen nyugodt, mint most a meccs előtt. 

Kulisszatitkokat árult el arról is, hogy miért mozgatta olyan sokat az állkapcsát a mérkőzés előtt. Azt mondta azért, mert fel kell készítenie a testét arra, hogy ütések fogják érni, nem lehet merev az állkapcsa sem. 

A meccsek előtt pedig azért kiabál, mert így nagyon sok feszültséget kiad magából, tette hozzá.

Molnár Áron úgy érzi, büszkévé tette az edzőit, Rácz Jenőt pedig képzettebb bokszolónak tartja, aki „nagyon klassz ellenfél” volt.

Az első leütés után, amikor Jenő a földre került, hátra léptem, kinéztem oldalra, és azt láttam, hogy az edzőim ordítottak torkuk szakadtából, hogy nyugi

– mesélte, hozzátéve: nagyon jó érzés volt, hogy utána egy hármas kombinációval ismét le tudta ütni az ellenfelét.

Megmarad a box az életében? Milyen érzés volt látni, hogy a barátai a helyszínen szurkoltak neki? És miért gondolja azt, hogy a box az olyan, mint a sakk és a tánc? A beszélgetésből ez is kiderül. 

#Reggeli#Videó#rácz jenő#Bulvár#Sztárbox#molnár áron#szuperdöntő#bajnok

Címlapról ajánljuk