Reggeli

Dobos Evelin: Volt B terv arra az esetre, ha nem tudok kiállni Mazsi ellen

rtl.hurtl.hu

2023. december 11. 11:09

Dobos Evelin a repülőtérre menet jelentkezett be a Reggelibe, a beszélgetésben pedig nemcsak a vasárnapi Sztárbox döntője került elő, hanem az is kiderült, hogyan birkózott meg a meccs előtti nehézségekkel, illetve mit tervez a jövőben a boksszal.

Dobos Evelin elmondta a Reggeliben, végre tudott pihenni a meccs után.

Ettem két sajtburgert, és kidőltem éjszaka

– mondta boldogan Evelin.

Teljesnek érzi a végeredményt, gratulált Berki Mazsinak is, mert úgy érzi, nagyon jó ellenfél volt, és nagyon élvezte a négy menetet. Úgy érzi, ha az ember mindent megpróbál a győzelemért, akkor mindent megtett, amit tudott. Evelin egyenesen a világ legboldogabb emberének tartja magát.

Kérdéses volt, vajon ringbe tud-e szállni a vasárnapi döntőben, Evelin ugyanis pénteken kórházba került egy vírus miatt, azonban – ahogy az a meccsen is kiderült – sikerült leküzdenie azt. Meg is köszönte a gondoskodást a Semmelweis Klinika sürgősségijén dolgozóknak, akik nagyon sokat segítettek neki abban, hogy ki tudjon állni a döntőben.

Volt B terv arra az esetre, ha nem tudok kiállni Mazsi ellen

– vallotta be, azonban részleteket nem árult el.

A betegség ellenére bátran állt ki, úgy érezte teljesen felkészülten került szembe Mazsival. Úgy gondolja, ez sportélmény is volt.

  • De mi volt a rászámolás oka?
  • Mit mondott edzője a meccs után?
  • Tervezi-e folytatni a bokszot Evelin?

Mind kiderül a fenti videóból.

#Reggeli#Videó#Bulvár#Sztárbox#dobos evelin#boksz#Sport#döntő#Berki Mazsi

Címlapról ajánljuk