Reggeli

Balogh Leventével lepleztünk le két jelöltet Az Álommeló új évadából

rtl.hurtl.hu

2023. november 16. 10:50

Az Álommeló első évada olyan sikeres volt, hogy magasra tette a lécet a második széria jelentkezői előtt. Balogh Levente elárult néhány kulisszatitkot a műsorról, kiderült az is, hogy az előző évad győztesének, Keserű Balázsnak is lesz benne szerepe. Újra visszatért a nagy sikerű plüssállat-tervezős feladat: Levente két jelöltje, Gombár Bettina és Soós Anna a Reggeliben kaptak lehetőséget, hogy kortesbeszédet mondjanak a plüssök mellett.

Az Álommeló első évadában nagy sikere volt annak a feladatnak, amikor a jelölteknek plüssállatokat kellett terveztetniük és készíttetniük. A győztes állatfigurából az adásba kerülésre az UFA és Balogh Levente közösen legyártattak ötven darabot, ami Levente weboldalán egy óra alatt elfogyott. Ezen felbuzdulva a feladat a második évadban is visszatér. Az Álommeló versenyzői, Gombár Bettina és Soós Anna a Reggeliben tartottak kortesbeszédet SzeretetMaci és Bátor Bubi, a szuperhős cápa mellett.

A megvásárolt plüssökből befolyt teljes összeget a zuglói Erzsébet Királyné Befogadó Gyermekotthon kapja, ahova azok a gyermekek és kamaszok kerülnek, akik valamilyen krízishelyzet miatt, rendszerint átmenetileg, nem élhetnek a családjukkal. A plüssállatokat itt lehet megvásárolni.

Íme Az Álommeló plüssös feladata áprilisból:

#Reggeli#Videó#Az álommeló#balogh levente#plüssállat#adomány#gyerekek

Címlapról ajánljuk