Reggeli

Ufókutató: Magyarországon is őriznek egy kis szürkét

rtl.hurtl.hu

2023. október 12. 8:11

Kalmár János ufókutató állítja, 1996-ban Pápa fölött ütközött össze egy repülő egy űrhajóval. Azóta tartják fogva nálunk az idegent.

Nemrég egy Rynair járaton az utasok és a pilóta is ufót észleltek. Kalmár János a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke szerint a légtér nyitott, az idegenek pedig úgy röpködnek, ahogy szeretnének.

A szakértő 30 éve foglalkozik ufókutatással. Azt mondta, ha bejelentenek náluk egy jelenséget, mindig alaposan ellenőrzik a bizonyítékokat és a helyszínt. A helyzetet azonban nehezíti, hogy sokan csalnak, amivel szerinte a témának és a kutatóknak ártanak leginkább. Ahogy fogalmazott: nem minden ufó, ami fénylik. Kalmár Nemrég Finnországban járt egy konferencián, ahol kiderült: 

az idegenek 800 kilométer hosszú, 330 kilométer széles és 50 kilométer magas csillagközi járművekkel közlekednek a galaxisok között.

De arról is beszélt, hogy 1996 óta Magyarországon is fogva tartanak egy „kis szürkét”. Bár ő maga még nem látta, már járt abban az épületben, ahol az idegent 27 éve őrzik.

 

#Reggeli#Videó#ufó#ufókutató#rtl#igenek#űrhajó#ütközés#Kalmár János#Tudomány-Tech

Címlapról ajánljuk