Reggeli

„Azt hittem, ő egy keresztény asszony, aki a férje mellett marad élete végéig” – a nyár legmegdöbbentőbb híreit elemezték ki a Reggeliben

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 9:42

Nemrég az rtl.hu-n szavazást indítottunk a nyár legmegdöbbentőbb híreiről, most a Reggeliben Hajdu Steve, Lakatos Márk és Vályi István mondta el, mit gondol Tóth Gabi válásáról, Mészáros Lőrinc jachtozásáról, a könyvek lefóliázásáról, Prigozsin haláláról és a jeladós farkas kilövéséről.

Tóth Gabi válása

„Azt hittem, ő egy keresztény asszony, aki ott marad a férje mellett élete végéig” – fogalmazott Hajdu Steve az énekesnő válásáról. A színész amellett érvelt, hogy ha valaki közszemlére teszi azt, ha boldog, akkor a negatív dolgokat is vállalni kell. 

Ugyanakkor bátornak és példának tartja Tóth Gabit, mert mer új életet kezdeni. De mennyire hiteles ez a pálfordulás, és hogyan kellett volna ezt kommunikálni? 

Mészáros Lőrinc luxusjachtja

„27 milliárd volt az ára ennek a ladiknak” – fogalmazott Vályi István, a Speedzone főszerkesztője. Mi mindent lehetett volna venni ebből a pénzből? Például minden magyarországi lakosnak egy 2780 forintos mozijegyet vagy egy pizzát, vezette le az újságíró.

Titan-tragédia

Hajdu Steve elmenne egy ilyen felfedezésre, mert neki tetszik, ha valaki a határait feszegeti. Azt azonban Lakatos Márk nagyon szomorúnak tartja, hogy a pakisztáni milliárdos fia azért ült fel a Titanra, mert az apja kedvébe akart járni.

Fóliázás

„Mi lenne, ha a fóliát bekönyveznénk?” – kezdett gondolatkísérletbe Hajdu Steve. Lakatos Márk szerint az intézkedést össze lehet mosni a gyermekvédelemmel, de ez valójában arról szól, hogy hogyan lehet kontrollálni az emberek gondolatait. 

Prigozsin halála

„Prigozsin sem fóliázta le magát” – mondta Vályi István. Erről a témáról eléggé megoszlottak a vélemények, és a meghívottak inkább azt a témát feszegették, hogy mennyire lehet egyáltalán elhinni a híreket, és mekkora térnyerésük van már az álhíreknek.

Jeladós farkas kilövése

Az, hogy a Svájcból Magyarországra kóborló jeladós farkast egy vadász fia lőtte ki, Lakatos Márk szerint jól mutatja azt, hogy milyen értékek örökítődnek át a társadalomban. 

Azt látja, hogy rengeteg agresszivitás és feszültség gyűlik fel a közösségi médiában, naponta tapasztalja, hogy tizenévesek „anyáznak, gyűlölködnek és a halálomat akarják”.

Ön szerint mi volt a nyár legmegdöbbentőbb híre? Szavazzon!

#Reggeli#Videó#lakatos márk#Bulvár#hajdu steve#Vályi István#tóth gabi#válás#mészáros lőrinc#Luxusjacht#jeladós farkas#titan#titanic#fóliázás#jevgenyij prigozsin

Címlapról ajánljuk