Reggeli

VV Soma megszólalt a baleset után: Nem érzem, hogy szívesen beülnék autóba

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 8. 11:53

„Érzem, hogy van bennem egy kis szorongás” – mesélte VV Soma, aki a hétvégén vétlen félként szenvedett autóbalesetet Budapest belvárosában.

Soma csak egy szendvicsért ugrott be Budapest belvárosba szombaton este. Az Andrássy és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében állt kocsijával, amikor hátulról belerohantak. A kocsiban egy barátjával ült, korábban vitte haza ugyanis két lány ismerősét, akik az NB1-ben kézilabdáznak, „ha ők is a kocsiban ülnek hátul, sokkal nagyobb baj történt volna” – mondta Soma.

Olyan volt, mintha kaptam volna hátulról egy ütést

– idézte fel a történteket. Először nem is gondolta, hogy belerohantak az álló autójába. Amikor kiszállt az autóból, akkor látta, hogy a másik autós rátolta őt a zebrára. A balesetet okozó autóban kinyíltak a légzsákok. Soma az ütközés után 10 perccel úgy érezte, hogy kicsit szédül, de nem akart kórházba menni. A kiérkező mentők azonban javasolták, hogy vizsgáltassa ki magát, és végül a kórházban tudta meg, hogy agyrázkódást kapott.

A másik autó sofőrje és utasa állapotáról nem tud biztosat, de szerinte az ő sérüléseik súlyosabbak, úgy látta, az egyik fiú a bordáit fogta. Soma arra gyanakszik, hogy alkoholt fogyaszthatott a baleset okozója, de biztos információja erről sincs.

Soma egyelőre BKV-zik, azt mondta, neki nem derogál a tömegközlekedés, de szeretne majd visszaülni a volán mögé. A vezetésre szüksége van a munkája miatt is – amiből most ki fog esni a baleset miatt. 

Még nincs teljesen jól, amit az alvásán vett észre. A baleset utáni első este csak 3 órát tudott aludni.

Érzem, hogy van bennem egy kis szorongás a vezetés terén

– mondta Soma, ezért fel fogja keresni pszichológusát is.

Nincs kedvem még vezetni, még nem érzem, hogy szívesen beülnék autóba.

#Reggeli#Videó#baleset#vv soma#agyrázkódás#budapest#vezetés

Címlapról ajánljuk