„Az étkezés élményként is funkcionálhat az ember életében” – Béres Anett cukrászséf testképzavarral küzdött, majd pályát módosított
2023. május 30. 9:39
Béres Anett nemzetközi gazdálkodás szakon végzett az egyetemen, de érezte, hogy nem neki való az a szakma. Egy ideig közepesen súlyos testképzavarral is küzdött, majd rájött arra, hogy a mennyiség helyett a minőségi étkezés felé kell elmozdulni. Szerinte a cukrászatban is meg lehet valósítani az egészséges táplálkozást, ha jó alapanyagokból dolgoznak. Kedvence a tormás-céklás desszert, ami merész, de mégis működik. Hamarosan a Gourmet fesztiválon is ott lesz, amire egy eper-túró-bodza desszerttel készül. Anett két étteremben is cukrászséf, ebből az egyik Michelin-csillagos.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem