„Inkább rossz környéken, de olcsón, mint jó környéken drágán” – mennyire megterhelő fiatalként fenntartani egy albérletet?Jancsó Helén nemrég költözött Kolozsvárról Budapestre. Könnyen talált lakást, mert abba a lakásba ment, ahonnan épp kiköltözött a barátnője, ráadásul a főbérlő lánya a lakótársa. Helén közösségi médiával foglalkozik, mellette grafikát tanul. A Reggeliben arról mesélt, hogy mennyire nehéz fenntartani ma egy albérletet a fővárosban, hogyan gondolkodnak erről a kortársai és a keresetének hány százaléka megy el a lakhatásra.
Reggeli

„Inkább rossz környéken, de olcsón, mint jó környéken drágán” – mennyire megterhelő fiatalként fenntartani egy albérletet?

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 10:06

Jancsó Helén nemrég költözött Kolozsvárról Budapestre. Könnyen talált lakást, mert abba a lakásba ment, ahonnan épp kiköltözött a barátnője, ráadásul a főbérlő lánya a lakótársa. Helén közösségi médiával foglalkozik, mellette grafikát tanul. A Reggeliben arról mesélt, hogy mennyire nehéz fenntartani ma egy albérletet a fővárosban, hogyan gondolkodnak erről a kortársai és a keresetének hány százaléka megy el a lakhatásra.

#Reggeli#Videó#Életmód#albérlet#megélhetés#kolozsvár#költözés

Címlapról ajánljuk