Miló Viki sírógörcsöt kapott, amikor videón meglátta a kutyáit kereső férfitMiló Viki teljesen átérzi annak a férfinak a helyzetét, aki átszállása után meg akarta nézni kutyáit, de senki sem találta azokat. Viki is volt már hasonló helyzetben: a boxolónak szerencsére nem eltűntek a kutyái, csak 12 órán keresztül a reptéren rostokoltak és a sportolónak nem engedték meg, hogy ez idő alatt megsimogassa vagy megetesse díjnyertes kedvenceit.
Reggeli

Miló Viki sírógörcsöt kapott, amikor videón meglátta a kutyáit kereső férfit

rtl.hurtl.hu

2023. február 2. 7:53

Miló Viki teljesen átérzi annak a férfinak a helyzetét, aki átszállása után meg akarta nézni kutyáit, de senki sem találta azokat. Viki is volt már hasonló helyzetben: a boxolónak szerencsére nem eltűntek a kutyái, csak 12 órán keresztül a reptéren rostokoltak és a sportolónak nem engedték meg, hogy ez idő alatt megsimogassa vagy megetesse díjnyertes kedvenceit.

Miló Viki a 2022-es világbajnokságra utazott volna tenyészkutyáival Madridba. Ez egy öt órás út lett volna, ám a müncheni átszállásból végül 12 órás szenvedés lett.

12 órán keresztül voltak a hordozóban a kutyák, két órát ültek fent a repülőn, akkor azt sem engedték meg, hogy benyúljak hozzájuk 

– emlékezett vissza a kellemetlen utazásra Miló Viki, akinek még a csomagjai is eltűntek. A kutya fellépő ruhát egy orosz lány adta neki kölcsön – de minden mást meg kellett vennie – kutya sampont, fésűt és egyéb drága felszerelést.

A müncheni várakozás során pedig nem vihette ki a reptér területéről a kutyákat, így azok kénytelenek voltak pelenkába üríteni, ami szintén nem volt egyszerű: volt olyan kutyája, aki nincs pelenkára szoktatva, így rá egy kutya pelenkából fabrikált „emberi” pelenkát tett, amit rákötött, úgy sétált a díjnyertes kutya a váróban.  

Miló Vikinek azóta is 1500 euróval tartozik a légitársaság, amiben még a sérelmi díj sincs benne. Az eset óta nem is ült kutyáival repülőn, ahova csak teheti, kocsival megy.

#Reggeli#Videó#miló viki#Bulvár#reptér#kutyák

Címlapról ajánljuk