Reggeli

Nyertes Zsuzsa nagy bejelentése: meghatódva mesélte el, hogy 60. születésnapján megkérték a kezét

rtl.hurtl.hu

2023. január 31. 11:14

A házasság fontosságáról vitáztak a Reggeliben, itt beszélt arról a színésznő, amiről eddig sosem.

Nyertes Zsuzsa 48 éve él párkapcsolatban, ám ez idő alatt nem házasodott meg. Madár Veronika pedig 2009-ben házasodott össze férjével, Richárddal, és el sem tudja képzelni az életét házasság nélkül. A két színésznővel Peller Anna és Papp Gergő beszélgetett a házasság fontosságáról.

Egyebek mellett elhangzott:

  • Nyertes Zsuzsa 16 évesen ismerkedett meg párjával, akivel azóta is együtt él. Mindenki a karrierjét építette, 19 év múlva felmerült, hogy házasodjanak össze, de akkor már terhes volt, így pedig nem akart oltár elé vonulni. 
  • Madár Veronika szerint a házasság egy életszövetséget jelent, párjával nem volt kérdés, hogy kapcsolatukat meg akarják ily módon is szentesíteni.
  • Papp Gergő műsorvezetőnek 2005-ben volt az esküvője, és akkoriban megérezte ennek a plusz hozadékát, mostanra viszont már másképp gondolkodik a házasság intézményéről.
  • Nyertes Zsuzsa nagy bejelentést tett a Reggeliben. Először beszélt arról, hogy 60 éves születésnapján párja megkérte a kezét. Egy étteremben voltak, amikor a pincér egyszercsak megjelent 60 szál piros rózsával és egy borítékkal. Benne ez állt: „Anyuci, leszel a feleségem?” – idézte fel a megható pillanatot. 
  • Veráéknál Párizsban volt a lánykérés. A színésznő látta, amikor az étteremben Richárd a gyűrű után nyúl, de aztán mégsem történt semmi. Végül a szállodában kérte meg a kezét, mert Richárd meghitt, bennsőséges pillanatra vágyott.
  • A vita során kiderült az is, hogy a Reggeli nézőinek 72 százaléka hisz a házasságban.

A teljes beszélgetést a cikk elején található videóban lehet megnézni. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#házasság#párkapcsolat#nyertes zsuzsa#madár veronika

Címlapról ajánljuk