Moldován András: Úgy éreztem, hogy kiálltam a szakadék szélére, jól lenéztem, és örülök, hogy visszaléptemMoldován András a Reggeliben elmondta, hogyan lett TikTok-sztár, és beszélt a Cápák közöttről is: olyan érzése van, mintha évadról évadra egyre jobb lenne a műsor. Szerinte ez azért lehet, mert az idő múlásával egyre jobb lett a Cápák között imidzse, ami most már komolyabb vállalkozókat is bevonz.
Reggeli

Moldován András: Úgy éreztem, hogy kiálltam a szakadék szélére, jól lenéztem, és örülök, hogy visszaléptem

rtl.hurtl.hu

2023. január 24. 9:19

Moldován András a Reggeliben elmondta, hogyan lett TikTok-sztár, és beszélt a Cápák közöttről is: olyan érzése van, mintha évadról évadra egyre jobb lenne a műsor. Szerinte ez azért lehet, mert az idő múlásával egyre jobb lett a Cápák között imidzse, ami most már komolyabb vállalkozókat is bevonz. 

A Cápa a Reggeliben beszélt Pachert Balázs vállalkozásáról, a Balázs Kicksről is. A 19 éves fiú 200 millió forintért 10 százalékos üzletrészt kínált. A befektetők hiába bombázták különböző más ajánlatokkal, a fiatal vállalkozó visszautasította a nagyhalakat.

Utána én is úgy éreztem, hogy kiálltam a szakadék szélére, jól lenéztem, és örülök, hogy visszaléptem

– utalt arra Moldován András, hogy nem kevés pénzről és egy nagyon fiatal befektetőről volt szó.

Emellett pedig süvít a TikTokon, ahol 90 ezer követője van.

Az elején volt egy-két tréfásabb megnyilvánulásom, abból nagyon gyorsan átváltottunk arra, hogy próbáljunk meg értéket teremteni

– ezzel is segíteni akarja a vállalkozókat a mindennapi üzleti életben.

Szerinte a TikTokban az a nagyszerű, hogy olyanokhoz tud szólni, akikhez az ő világa szerinte máshogy nem jutna el. Van olyan videója, ami már túl van az egymilliós nézettségen.

Bár viccelődött vele, hogy pénzt kellene kérnie érte, végül mégis elárulta közösségi médiás sikerének titkát:

  • érdekes dologról kell beszélni,
  • érzelemnek kell benne lenni,
  • és mindezt jól kell előadni.

 

#Reggeli#Videó#Cápák között#moldován andrás#tiktok#vállalkozók#siker

Címlapról ajánljuk