Reggeli

Cukorbetegek gyógyszerével akarnak fogyni, Tatár Csilla szerint inkább pszichológusra lenne szükségük

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 9:21

Tatár Csilla egy Instagram-posztjában adott hangot nemtetszésének, egy a 2-es típusú cukorbetegség esetén alkalmazott gyógyszer nem megfelelő alkalmazásával kapcsolatban. Olyan emberek is használják ezt a gyógyszert, akiknek nem lenne rá szükségük, így akarnak lefogyni. Inkább egy jó pszichológusra lenne szükségük Tatár Csilla szerint.

Nem jellemző rá az indulati cselekvés, most viszont nem tudta magát visszafogni, ezért adott hangot nemtetszésének a közösségi médiában, erről beszélt a Reggeliben Tatár Csilla. Van 2-es típusú cukorbeteg a rokonságában, akinek ki szokta váltani a gyógyszerét. Azzal kellett szembesülnie, hogy a sokadik helyen sem jut hozzá – a rokona számára életmentő – gyógyszerhez.

Sokan az ismerősüktől hallanak erről, és bármi áron megszerzik a gyógyszert, ezzel nagy kockázatnak teszik ki magukat. Nem érti egy egészséges ember miért teszi kockára az egészségét, csak azért, hogy ezzel a szerrel, gyorsabban fogyjon le.

Szabó Zsófi azt mesélte, hogy leszólították őt, hogy megkérdezzék, ő is ezzel a gyógyszerrel fogyott-e le. Természetesen nem, az elmúlt években több mint 3000 kilométert futott. A közösségi médiában hangsúlyosabban szereplő emberek felelőssége nagy abban, hogy milyen értékeket mutatnak követendő példának. Tatár Csilla szerint szomorú, hogy sokan a személyiségüket az alapján rajzolják meg, hogy milyen kommenteket kapnak.

#Reggeli#Videó#tatár csilla#cukorbetegség#diabétesz#injekció#fogyás

Címlapról ajánljuk