Reggeli

Béres Anett: Olyan fájdalmaim vannak, hogy otthon fekszem mozdulatlanul, és zokogok

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 10:44

Béres Anett nehéz évet tudhat maga mögött. Meghalt a nagypapája, és a balesetét sem heverte ki teljesen. Egészségesnek tűnik, de most is ötféle kezelésre jár, hosszú még az út a teljes felépülésig. Ráadásul mindez anyagilag is nagyon megterhelő számára, Anett ugyanis még mindig nem dolgozhat. 

Gyakran gondol arra, hogy visszacsinálná az egészet, de hálás, hogy életben maradt, és nem bénult le. Erről beszélt Béres Anett a Reggeliben, aki azt is elárulta, hogy a gerincében lévő csavarok miatt időnként olyan erős fájdalmak gyötrik, hogy legszívesebben mentőt hívna.

Mindössze 1 milliméteren múlt, hogy Anett még mindig tud járni, ez ad neki erőt ahhoz, hogy pozitív maradjon.

Aki nézi az instámat, azt gondolhatja, hogy teljesen egészséges nő lettem, de még öt kezelésre járok. Fizioterápia, gyógytornára, humán regenerátorra, manuálterapeutához, gyógyfürdőbe 

– sorolta.

Anettnek nem csak a baleset miatt volt nehéz éve. Meghalt a nagypapája, és több veszteség is érte. Egy valamire viszont megtanította 2022: a mában kell élni, azt kell értékelni, ami éppen van. 2023-ra nem fogadott meg semmit, de nagyon szeretne újra szerelmes lenni.

Szabó Zsófi erre azzal kontrázott, hogy ő viszont éppen azt fogadta meg, hogy idén nem lesz szerelmes.

#Reggeli#rtl#szabó zsófi#Bulvár#béres anett#baleset

Címlapról ajánljuk