Közös vagy külön kassza, melyik a jobb megoldás?A Reggeli nézőit is megkérdeztük, hogy a külön vagy közös kasszát tartják-e jobb választásnak egy pár életében. A válaszadók 67 százaléka szerint a közös kassza a jobb megoldás. Az adásban két vendéggel – Raits Réka angoltanárral és Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeutával – beszélgettünk mindkét megoldásról.
Reggeli

Közös vagy külön kassza, melyik a jobb megoldás?

rtl.hurtl.hu

2023. január 2. 10:04

A Reggeli nézőit is megkérdeztük, hogy a külön vagy közös kasszát tartják-e jobb választásnak egy pár életében. A válaszadók 67 százaléka szerint a közös kassza a jobb megoldás. Az adásban két vendéggel – Raits Réka angoltanárral és Dr. Mihalec Gábor pár- és családterapeutával – beszélgettünk mindkét megoldásról.

Raits Réka, angol tanár, aki 11 évet élt együtt párjával, ebből 3 évet házasságban. Közös életükben mindig külön kasszán voltak, és úgy gondolták ez egy konfliktust megelőző lépés. Réka szerint a közös kassza régimódi dolog.

Dr. Mihalec Gábor pár- és család terapeuta viszont a másik oldalt képviseli. Ő 27 éve él együtt feleségével, és kezelnek közösen kasszát. Szerinte, ha már a pénzügyi kérdésekben sem lehet közös nevezőre jutni, az egy sokkal mélyebb problémát vetít előre.

#Reggeli#rtl#Videó#közös kassza#kapcsolat#házasság

Címlapról ajánljuk