Reggeli

Kiss Kevin ByeAlex véleményétől félt a legjobban, Mihályfi Luca pedig örökre hálás lesz a mentoroknak

rtl.hurtl.hu

2022. november 22. 9:36

Az X-Faktor döntősei a Reggeliben mesélték el, milyen élményt nyújtott nekik a verseny, amit végül Solyom Berni nyert meg. 

Mihályfi Luca azt mondta, megterhelő időszakon vannak túl, nem igazán lehetett eleget pihenni a sok felkészülés mellett. Mentorához, Gáspár Lacihoz nagyon közel került, segített neki leküzdenie a megfelelési kényszert. 

Mivel édesapja ismert színész, Luca az elején nem is akarta megemlíteni, hogy milyen családból jön, mert azt szerette volna, ha csak őt látják a nézők, és nem arra gondolnak, hogy az apukája ismertsége miatt jut el valahová. 

A háttérben azért szülei adtak neki tanácsokat, főként arról, hogy hogyan pihenjen, hogyan vezesse le a feszültséget egy ilyen sűrű periódusban, árulta el.

Luca ugyanakkor mindig nagyon hálás lesz a mentoroknak azért, hogy rávilágították, hogy képes arra, hogy énekesnő legyen. 

Kiss Kevinnek is nagyon jól alakult a kapcsolata mentorával, Puskás Petivel, barátjának tekinti. A következő időszakban új dalokat is videoklipeket szeretne kiadni az X-Faktor második helyezettje, Peti pedig mindvégig mellette lesz.

ByeAlex támogatásának pedig nagyon örült, mert az ő véleményétől félt a legjobban. 

Hatalmas dolog, mert ő azért nem mindenkinek mond jó dolgokat

– vélekedett Kevin. 

#Reggeli#Videó#X-Faktor#mihályfi luca#kiss kevin#döntő#versenyzők

Címlapról ajánljuk