Reggeli

„Picit nehéz, mert mi három különböző országból vagyunk” – a Synergy tagjai a közös jövőjükről meséltek

rtl.hurtl.hu

2022. november 7. 10:29

Szombaton zajlott az X-Faktor harmadik Élő Show-ja, ahol az elődöntőbe jutás volt a tét. Ez Bodrogi Enikőnek és a Synergy csapatának nem sikerült, számukra véget ért az idei X-Faktor. A lányok viszont nem csüggednek, a kiesés ellenére úgy érzik, hogy jó úton járnak.

Szombat este ismét ketten búcsúztak az idei X-Faktortól. Herceg Erika két mentoráltját is elveszíttette: Bodrogi Enikőt és a Synergyt. A lányok sajnálják, hogy kiestek, de egyáltalán nem csüggednek.

Bodrogi Enikő megbizonyosodott róla, hogy ez az ő útja. Ebben a kiesése sem szegte kedvét, sőt, még jobban megerősítette, hogy folytatnia kell, hamarosan saját dalokkal is készül.

A Synergynek viszont már el is készült a saját dala, amit eredetileg mentoruknak, Erikának írtak, ő viszont úgy gondolta, a lánycsapatnak jobban állna. A lányok Erikáról csak szuperlatívuszokban tudtak beszélni, egyszerre volt számukra anyuka, barátnő és mentor is.

A legjobb mentor, szinte az összes énekórán ott volt, mindenben támogatott minket

– mesélték.

Kitti, Nicoleta és Hanga imádták a közös munkát és egymást is, rögtön az elejétől működött közöttük a kémia, azt viszont még nem tudják, hogy együtt vagy külön folytatódik az útjuk. A lányok ugyanis három különböző országban élnek.

#Reggeli#Videó#X-Faktor#herceg erika#rtl#synergy#Bodrogi Enikő

Címlapról ajánljuk