Reggeli

Nem kímélik a kommentelők Molnár Guszti volt párját, aki a színész középiskolai osztálytársával jött össze

rtl.hurtl.hu

2022. november 4. 11:12

Továbblépett Molnár Gusztáv válófélben lévő felesége Fazekas Vivien, és egy új férfi oldalán találta meg a boldogságot. Ráadásul az élet úgy hozta, hogy Guszti egyik gyerekkori barátja ez a bizonyos férfi.

Fazekas Vivien egyáltalán nem tervezett új a kapcsolatot, az élet viszont egészen másként írta a történetét. Mostani párja Molnár Gusztáv középiskolai osztálytársa volt. Vivien 2020-ban ismerkedett meg vele, de csak azután kerültek közelebbi kapcsolatba, hogy a színész alkoholproblémái miatt tönkrement a házasságuk.

Végig mellettem állt és segített. Egyszer csak azt vettem észre, hogy ülök otthon, sms-ezünk és csak mosolygok. Akkor felmerült bennem, hogy miért nincs itt?

– mondta Vivi, aki nagyon boldog, hogy végre olyan ember áll mellette, aki szereti és támogatja őt, és aki mellett végre biztonságban érzi magát.

Elismerte, hogy az átélt események után sokkal óvatosabb lett, sosem mert volna a nulláról, egy teljesen ismeretlen férfival kapcsolatba kezdeni.

A kommentellők persze nem ilyen elnézőek vele, sokan azt vetik a szemére, hogy már korábban elkezdődhetett a viszony az új párjával. Vivien ezt cáfolta, ugyanakkor azt mondta, sem védekezni, sem magyarázkodni nem akar.

Kiderült, hogy Vivi és Lakatos Levente jó barátok, Levi a lány egész kálváriáját végigkövette. Azt mondta, senki nem tudja, mit történt abban a háztartásban, és Vivinek mit kellett kiállnia Gusztáv mellett, ezért mindenkit óva int attól, hogy mások magánélete felett ítélkezzen.

Miután nyíltan felvállalta történetét, Vivient rengetegen megkeresték, ezért indította el Merj lépni! projektjét, amelyben olyan embereknek akar segíteni, akik a hozzá hasonló nehéz helyzetbe kerültek és nem látják belőle a kiutat.

#Reggeli#Videó#fazekas vivien#molnár gusztáv#új szerelem#rtl#Bulvár

Címlapról ajánljuk