Reggeli

„Naponta voltak a rohamaim” – így győzte le pánikbetegségét Pirner Alma

rtl.hurtl.hu

2022. október 25. 11:19

Pirner Almának szinte napra pontosan 7 éve változott meg teljesen az élete, édesanyja lett, sőt az addigi offline életét teljesen az online térbe költöztette. De mennyire volt gördülékeny az átállás és hogyan emlékszik vissza a nehézségekre? 

Pirner Alma a csillogó tánc világát hagyta mögött azért, hogy édesanya lehessen. 34 évesen ért meg az anyaságra. Akkor teljesen felszámolta addigi életét és megalapította online cégét. Holisztikus egészség coachként arra törekszik, hogy a hozzá fordulóknak ne csak diétát és edzéstervet adjon a kezébe, hanem a hízás mögött álló érzelmi és lelki okokat is felfejtsék.

Nem vagyok ősanya-típus, és nem ment minden simán

– árulta el Alma.

Alma 5 éve home office-ban dolgozik, aminek ugyan vannak előnyei, de sokszor tudatosítani kell a határokat. Meg kellett tanulnia letenni a munkát.

A covid és az azzal járó bezártság nagyon megviselte, pánikrohamok gyötörték. Alma ekkor eldöntötte, hogy változtat: abbahagyta az őrült sportolást, csökkentette a stresszt és minden nap meditált. Így gyógyszer nélkül négy hónap alatt megszabadult a betegségtől.  

 

#Reggeli#Videó#pirner alma#rtl#váltás

Címlapról ajánljuk