Reggeli

„Már én unom saját magunkat!” – Fazekas Vivien beadta a válási papírokat és arra kérte Molnár Gusztit, soha többé ne keresse

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 11:44

Nyár végén robbant a hír, hogy Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házasságának vége. A Nyerő Párosból ismerte meg őket az ország, de Vivien már nem bírta cérnával férje alkoholproblémáit. Az egyedülálló anya próbál új életet kezdeni, ami nem megy egyszerűen Guszti levelei miatt.

Molnár Guszti és párja, Vivien viharos kapcsolatától hangos a sajtó már hónapok óta. Házasságuk zátonyra futott, Guszti elvonóra ment, aztán gyorsan kijött, majd újra visszatért a rehabilitációs központba. 

Minden szipi-szuper, de visszahúz a múlt!

– mondta Fazekas Vivien a Reggeli műsorvezetőinek, aki szerint Guszti levelei miatt nehezen tudott eddig továbblépni. A levelek hol normális hangnemben íródnak, hol viszont nagyon csúnyán kiosztja Vivient, hangulatától függően. Emiatt folyamatosan érzelmi hullámvasúton volt, amit megelégelt, ezért múlt héten felhívta Gusztit az elvonón.

Múlt héten tudtunk telefonon beszélni és elmondtam neki, hogy annyira sok, hogy egyszer ezt gondolja, máskor mást, hogy ne írjon többet 

– mesélte Vivi, aki szerint Guszti végre megértette üzenetét és azóta nem kereste.

Már be vannak adva a válási papírok, így Vivi azt szeretné, ha már csak a válásról beszélne ex-férjével, akivel semmiképpen sem szeretné újrakezdeni.

A mi életünkben megtörténtek azok a tragédiák, ami miatt ez visszafordíthatatlan 

– mondta Vivi a Reggeliben, aki semmi mást nem szeretne csak nyugalmat és boldogságot. A nő idővel azt is el tudja képzelni, hogy újra szerelmes lesz, de csak egy olyan férfiba, aki elfogadja zűrös múltját és hétéves fiát, Mátét.

Vivi kisfiát tudatosan nem mutogatja a médiában, nem szeretné, ha amiatt, ami velük történt és történik hátrányos megkülönböztetés érné a gyereket az iskolában.

Örömmel tölt el az, hogy vannak nők, akik felnéznek rám 

– mesélte Vivi, akit sokan megkeresnek amiatt, hogy felvállalta, rossz házasságban él alkoholista férjével. Éppen ezért civil munkája mellett egy podcast sorozatot szeretne indítani #merjlépni néven, ahol olyan emberekkel szeretne interjúkat készíteni, akik mertek változtatni életükön.

#Reggeli#Videó#Bulvár#fazekas vivien#molnár gusztáv#válás#alkoholfüggőség

Címlapról ajánljuk